Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyünk pontot az "alacsony vagyok" kérdések végére?
Már régóta látom, hogy időről időre megjelennek ilyen jellegű kérdések, de mindegyikben ugyanaz történik.
- A lányok 20%-a leírja, hogy neki alacsonyabb pasija van. Néhányan még azt is hozzá teszik, hogy ők is alacsonyak.
- Néhány lány leírja, hogy ő járt már alacsony sráccal, de nem bírta és most magassal van.
- Van még pár, aki határozottan cáfolja az állítást, habár NEKI magas pasija van, de valójában nem érdekli a lányokat.
- A többség pedig vagy azt írja, hogy neki magas pasija van és nem járna alacsonyabbal.
Ennyit a lányokról. Jöjjenek a fiúk.
- Páran leoltják, hogy milyen egy önértékelési zavaros kis görcs és keressen pszichológust és különben sem ezen múlik. Ezeknek általában csak haverjuk vagy ismerősük alacsony, ők maguk mindig magasak. Ha nem, akkor már 30-on túl vannak és feleségük és gyerekeik vannak.
- Vannak, akik együttéreznek vele.
Vannak, akik vígasztalják, hogy a félszemű és a púpos is megtalálja élete párját.
És persze a trollok, mint mindenhol.
Ezt a hosszú kis elemzést is azért írtam, hogy ez a kérdés most ne menjen el ugyanebbe az irányba. Szorítkozzunk a nyers ésszerűségre: Nem az lenne a logikus, ha mindenki (fiúk is és lányok is, elvégre egyenjogúság van már, vagy mifene) +10/-10 centis eltéréssel választana magának párt és mindenki boldog lenne és senki nem lenne önértékelési zavaros a folyamatos elutasítások miatt?
Tud bárki is egyetlen ÉRTELMES, ELFOGADHATÓ indokot is mondani, hogy miért jó az, ha a másik fél, aki rendszerint a pasi 30-40 centivel magasabb?
- Jó, amikor a lány 20 centis tűsarkúban teszi tönkre a lábait és még így is görnyednie kell a pasinak, hogy meg tudják egymást csókolni?
- Jó, mikor séta közben a lány egy mellkashoz beszél?
- Jó, mikor úgy kell berendezni egy közös lakást, hogy vagy a lánynak kell mindenhez székre állnia, vagy a fiúnak kell lehúznia a fejét, hogy be ne verje valamibe?
Eközben az 175 alatti pasikat teljesen ésszerűtlenül kosarazzák ki náluk alacsonyabb lányok, 180-190 magas lányoknak pedig nem marad magasságban megfelelő partner.
Mégis milyen indokot tudtok ekkora orbitális magasságkülönbség mellett?
Magas utódok? Az unokáitokra nem gondoltok? Hollandiában és a skandináv országokban már most 180 fölött van az átlagmagasság (amibe az öregek is beleszámítanak), 180-190-es férfiak élnek kint kisebbségi komplexussal. Arra nem gondoltok, hogy ha mindenféle divathóbort miatt tudatosan lehetetlenítjük el az alacsonyak szaporodását, akkor felborul az egyensúly és Robert Wadlowig meg sem állunk?
"Nem arról beszéltem, amikor első látásra beleszeretsz valakibe."
Pedig én úgy szoktam beleszeretni valakibe. Nem feltétlen alakul ki azonnal a SZERELEM, hanem megcsap egy fajta "szikra", és akkor tudom, hogy nem lesz közömbös soha az adott ember.
"Te például adhatnál esélyt legalább 170-től felfelé"
Nem szoktam esélyeket adogatni, vagy megkönyörülni valakinek, aki hajt rám. A szívem választ, nem az agyam. Ha a szívem egy 170 centis srácot választ, akkor leszokom a magassarkúról, ha őt zavarja. Ennyi. De eddigi tapasztalataim alapján a 178 és 185 centi közötti tartományból van a legtöbb. Sosem volt téma még nálam, hogy jajj túl alacsony valaki, és h nekem magas pasi kell.
" manapság már TUDATOSAN választják a lányok a náluk minimum 2 fejjel magasabb pasikat. Mintha feltennének egy speciális szemüveget, amivel a célszemélyeknél alacsonyabb pasikat észre sem veszik"
Ezzel a mondattal magad ellen beszélsz. Épp megfogalmaztad, hogy nincs ebben tudatosság. Egyszerűen azokat veszik észre, valamiért azok fogják meg őket. Ez van, ezt nem lehet felróni senkinek.
"Éppen a befolyásolás szakaszában vagyunk, amikor a médiából és mindenhonnan a heightizmus (nem tudok rá magyar szót, keress rá angolul) terjed, nyíltan is és burkoltan is. "
ÚÚÚÚRISTEEEN, ember, ez azért nagyon durva volt. :O Már összeesküvés-elmélet lesz ebből is? :DDD Heigtizmus... Besz*rok (már elnézést :D).
Amúgy szerintem 170 centi felett senki sem mondható olyan húde alacsonynak.
A kérdés inkább az, hogy milyen alapon várja el bárki is, hogy egy nő olyan pasival próbálkozzon kapcsolatot kialakítani, aki valamilyen oknál fogva nem jön be neki...
Hagyjuk ezt a szíved választ dumát. A szíved egy izom, nem választ az senkit. Az agyad választ, mégpedig a média által beléd táplált pasikép alapján.
Ahogy ezen a képen is mást lát egy felnőtt és egy gyerek: [link]
Nem tudatos, de az agyad csinálja TUDAT ALATT. Viszont kellett hozzá múltbéli tudatosság, hogy delfinek helyett szexelő párt láss.
Itt is kell egy előzetes tudatos impulzus, hogy 180 alatt nem férfi a férfi, majd ezek miatt egy alacsonyabb fel se tűnik, egy magasabb pedig ha csúnyább is karakteresebbnek tűnik az arca és megszépíti a tudatod. Ahogy a tintapacákat szexelő párrá vagy delfinekké alakítja, úgy a Picasso festmény pofájú colost is szépfiúvá alakítja.
És mivel elmondásod szerint 178 alatt nem volt pasid, akkor hogyan is érted ezt a "Sosem volt téma még nálam, hogy jajj túl alacsony valaki"-t? Ez akkor lenne így, ha egyszer beleszerettél volna ténylegesen egy nálad kisebb vagy ugyanakkora pasiba és úgy jöttetek volna össze, hogy maximum kósza gondolat szintjén fordult meg a fejedben, hogy milyen alacsony hozzád képest.
Nem beszarni kell, hanem művelődni. Wikipédia szócikk is van róla: [link]
"A kérdés inkább az, hogy milyen alapon várja el bárki is, hogy egy nő olyan pasival próbálkozzon kapcsolatot kialakítani, aki valamilyen oknál fogva nem jön be neki..."
Mert épp amiatt nem jön be neki, mert a média ezt nyomja, a hülyék úgy élnek, ahogy a média mondja nekik, egyre több a hülye és egy idő után a normálisak is meg akarnak felelni neki, mert egyre kényelmetlenebb lesz számukra, hogy forgalommal szemben haladnak a hülyeség autópályáján.
Majd végül generációról generációra erősödik ez a párválasztási metódus.
Van jópár ismerősöm, végiggondoltam:
Egyik barátom 170 magas, és neki MINDIG magasabb barátnői
voltak, volt hogy 180 magas csajjal járt. A mindiget úgy
kell érteni, hogy az utóbbi 12 évben.
Egyik barátnőm 160 magas, neki pedig az elmúlt időben csak
vele egy magas párjai voltak.
Van egy barátnőm, aki 4 évig élt egy nála 20 centivel ala-
csonyabb sráccat.
Szóval amit te mondasz, úgy hülyeség ahogy van.
Hozzá kell tenni, hogy a srácoknak, bár alacsonyak voltak,
volt megjelenésük, intelligenciájuk, normális arcszerkeze-
tük, igényenek mondhatóak voltak (már amennyire ezt férfi-
ként meg tudom állapítani). Amikor engem látogattak meg
(mert ugye szoktak volt olyat is művelni), a srácok kúltú-
ráltan tudtak viselkedni, volt beszédtéma, és egyáltalán
nem került fel a net, a facebook, msn... talán egy torrent
kérdés hangzott el. Tehát emberi és nem kocka/agymosott
társalságok voltak.
Szóval első körön - véleményem szerint - ne a magasságod-
ban keresd a hibát, hanem magadban és a környezetedben.
Hidd el, ott lesz a hiba...
Najó, eddig bírtam a normális hangvételt.
Nézesd már meg magad valami pszichológussal, könyörgöm... Ennyi baromságot is rég láttam egy helyen összehordva.
Na, lássuk csak...
1."És mivel elmondásod szerint 178 alatt nem volt pasid, akkor hogyan is érted ezt a "Sosem volt téma még nálam, hogy jajj túl alacsony valaki"-t?"
Nem ezt mondtam. Ha tudni akarod, volt velem egymagas barátom (ugyan nem tartott sokáig, de nem a magassága volt ennek az oka), a többi viszont 182 és 187 centi között volt. A gimis osztályomban az egyik legjobb pasi 175 centi körül volt, és hosszú évek óta tartó kapcsolata volt, és van is.
Azt mondtam, hogy a fiatal férfiak többsége 178 és 185 centi között van a tapasztalataim szerint. Ebbe a tartományba esik a legtöbb, akivel eddig találkoztam.
2. "Nem beszarni kell, hanem művelődni."
Nekem nem tartozik a műveltséghez valami idióta összeesküvés-elmélet, amit vszeg elkeseredett férfiak találtak ki, akik képtelenek vonzalmat kelteni nőkben, ezért inkább a magasságukra kenik, meg a "média agymosására".
3. "Mert épp amiatt nem jön be neki, mert a média ezt nyomja, a hülyék úgy élnek, ahogy a média mondja nekik"
Hol nyomja a média, hogy magas férfiak a nyerők? Egyszer sem hallottam ilyet a TV-ben, és a neten sem olvastam ilyesmit. Csak nyomatod, mert jól hangzik, és azt hiszed, hogy igaz is.
4. "A szíved egy izom, nem választ az senkit. Az agyad választ, mégpedig a média által beléd táplált pasikép alapján. "
Lóf*szt. Nem tudok erre az elmebeteg, érzéketlen baromságra mást írni, bocs. De persze te úgyis jobban tudod.
Lesz*rom magasról a "pasiképet", nem ilyen ember vagyok. Azt sem tudom, hogy milyen az.
5. Ne gyakorin osszad az "észt", és mondjad meg, hogy márpedig így meg úgy kéne, hogy legyen. Mindenki azzal jön össze, akivel akar, aki megfogja, tetszik neki.
Te szedd össze magad, és ne kend a magasságodra, ha nem tudsz összeszedni egy nőt. Szánalmas. De tőlem aztán élheted így az életed tovább, irigy, teóriákat gyártó, komplexusos szerencsétlenként, nekem aztán 8.
U.i.: Pl. Ian Somerhalder 175 centi magas. Szerinted 10-ből hány nő rugdosná ki az ágyából?! :) És ez csak egy példa volt.
Macs1209: Megfogtad a lényeget. Felsoroltál 3 embert, akik kivételt képeznek. Ha összesen 6 embert ismernél, akkor lenne megfelelő (50%) az arány. De mivel többet ismersz, úgy csökken a százalék.
Ráadásul azzal, hogy nem volt téma a fb és az msn azt is elárultad, hogy a baráti köröd az intelligensebb embertípushoz tartozik.
Dögpumpa: Látom, csak bunkó módon tudsz válaszolni és belekötni a mondandóm minden részletébe. Haladjunk sorban.
Honnan tudod, hogy nem a magassága volt az oka? Az előbb mondtam el, hogy működik az emberi elme, párválasztáskor. Lehet, hogy tudat alatt zavart csak a magassága és emiatt a tudatod elkezdett hibákat keresni benne, majd végül úgy látod, hogy más hibái miatt dobtad. De a kezdőlökést a tudat alattid adta meg, amikor az első pillanattól kezdve rosszabbnak láttad őt, mint amilyen valójában.
A Heightism nem összeesküvés-elmélet. Attól, hogy homokba dugott fejjel jársz a világban, még léteznek igazságtalanságok. Nő létedre gondolom azt az összeesküvés-elméletet jobban támogatod, hogy a nők kevesebb fizetést kapnak, mint a férfiak.
A média két módon nyomja. Az egyik, hogy nyilvánosan törpézik még az 170-180 közöttieket is, ahogy pár napja itt az egyik kérdező felvetette és ezt én is meg tudom erősíteni. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy megy Tom Cruise az utcán és a mellette elhaladók a fülébe üvöltik, hogy TÖÖÖÖRPEEEE
Egyszerűen magazinokban, internetes hírportálokon, mindenhol előkerül, hogy ezek az emberek mennyire törpék. Újabban már az 180 alattiak is. De jelenleg még az 175 valamennyire stabil választóvonal.
A másik pedig a magasítós filmes trükkök és a magasítós cipők. Régen lehetett amiatt, mert a filmes technika kezdetleges volt, de ma már ne mondja nekem senki, hogy nem tudnák felvenni magassághűen a szereplőket. Jobb helyette azt a látszatot kelteni, hogy nem is akkora a különbség az életben 170 alatti és az életben 190 feletti magas emberek között.
Régen még a szuperhősök is kicsik voltak. Atom Anti vagy Grabovszky, ezáltal fenntartva az egyensúlyt. Ma oda is 190 embereket castingolnak.
Lassan mondom, hogy te is megértsd: NEM OSZTOM AZ ÉSZT, CSAK FELHÍVTAM AZ EMBEREK, ELSŐSORBAN A NŐK FIGYELMÉT, HOGY A KITŰZÖTT PASIIDEÁL MAGASSÁGA ALATT IS LÉTEZNEK PASIK, AKIK A MAGASSÁG KIVÉTELÉVEL TALÁN MINDEN MÁS SZEMPONTBÓL MEGFELELNEK.
Régen is szerelemből választottak az emberek. Talán sokkal többen is, mint most. Ezért nem nőtt számottevően az átlagmagasság. Most egyre többen választanak divat alapján. Ha te ezt nem látod, akkor veled van a baj, nem velem.
Ian Somerhalder sztár. A sztárokat ne soroljuk ide. A felszínes lányok Danny DeVitot vagy Verne Troyert se rugdosnák ki az ágyukból, mert híresek és gazdagok.
Ilyen baromságokra mégis milyen stílusú választ vársz? :D
Tuti elmebajos vagy, vagy pedig nagyon buta, vagy nem tudom. Remélem, hogy csak névtelenül osztod ezeket a dolgokat, mert ha a való életben is, akkor nagyon fogod magad szégyellni, ha egyszer talán megjön az eszed...
"Honnan tudod, hogy nem a magassága volt az oka?"
Megkérdőjelezed, hogy a saját kapcsolatomnak miért lett vége úgy, hogy kb. semmit nem is tudsz rólam, meg úgy az egészről? Tuti nem vagy eszednél. Láttam már cifra dolgokat, de ilyen azért még nem. Vegyél már vissza, ember. Ha napokig próbálod átadni ezt az eszement logikát, akkor sem a magassága miatt lett vége azzal a fiúval. Hagy tudjam már jobban, h*lyegyerek. Még ilyet...
"Az előbb mondtam el, hogy működik az emberi elme"
Jah, persze, te mint xy, így megmondod, és akkor az a színigazság. Hát nem. Csak egy anonim senki vagy, aki próbál elméleteket kitalálni, hogy miért nincs barátnője. Egyedül a te hibád, senki másé, fogd fel.
"Az egyik, hogy nyilvánosan törpézik még az 170-180 közöttieket is"
Miért nem láttam ilyet egyszer sem?:DDD
"Ian Somerhalder sztár. A sztárokat ne soroljuk ide. A felszínes lányok Danny DeVitot vagy Verne Troyert se rugdosnák ki az ágyukból, mert híresek és gazdagok."
" NEM OSZTOM AZ ÉSZT, CSAK FELHÍVTAM AZ EMBEREK, ELSŐSORBAN A NŐK FIGYELMÉT, HOGY A KITŰZÖTT PASIIDEÁL MAGASSÁGA ALATT IS LÉTEZNEK PASIK, AKIK A MAGASSÁG KIVÉTELÉVEL TALÁN MINDEN MÁS SZEMPONTBÓL MEGFELELNEK. "
1. Nekem nincs ideálom.
2. Ha jönne egy helyes, okos, intelligens, aranyos, humoros 170 centi körüli pasi, akkor ugyanúgy meg tudna tetszeni, mint magasabbak.
3. Te inkább ne hívd fel a figyelmét senkinek, mert iszonyú szégyenteljes butaságokat írsz. Még csak cáfolni is felesleges rendesen, mert annyira hülyeségek.
4. Attól, hogy ezt xy megmondja nekik, még nem fognak máshogy érezni. Ha a magas tetszik nekik, akkor engedtessék már meg, hogy vele jöjjenek össze...
"Nő létedre gondolom azt az összeesküvés-elméletet jobban támogatod, hogy a nők kevesebb fizetést kapnak, mint a férfiak. "
Nem.
Egy Ian Somerhalder kinézetű átlagos (úgy értem, h nem sztár) pasit sem rugdosnának ki.
Gondolom hiába beszélek, hiába szedem szét a buta irományaid mondatonként, mert úgyis tovább osztod az igét.
Csak azt magyarázd már el, kérlek, hogy miért ezt csinálod ahelyett, hogy összeszednéd magad, és szereznél barátnőt?!
Én soha nem méregettem a pasijaimat, volt nálam alacsonyabb is, általában velem kb. egymagas, és néhány magasabb. DE! Mostanában azt vettem észre, hogy a nálam minimum 5-10 centivel magasabb pasik egyszerűen hormonálisan jobban hatnak rám! Egész más úgy hozzábújni valakihez, hogy magasabb nálam, más ölelkezve felnézni rá... engem egyszerűen jobban beindít!
Egyébként pont ma a metrón láttam egy feltűnően alacsony (de nagyon helyes) fiatal srácot egy nála min. fél fejjel magasabb, nagyon csinos lánnyal. Rájuk meg azt mondanák, hogy csak a külső számít, azért állt le a csaj azzal a kis töpszlivel...
Pedig egyszerűen tudomásul kellene venni, hogy a nőknél mindössze két kategória létezik: a "bejön" és a "nem jön be". És hogy ebbe mi tartozik, az mindenkinél más, van, akinél a külső, van, akinél az anyagiak, vagy a magasság, de az a lényeg, hogy kialakul egy pozitív vagy egy negatív összkép, amit nem bontunk részletekre, hogy ezért vagy azért állunk szóba egy pasival... vagy bejön, vagy nem. Olyan nincs, hogy esélyt adunk valakinek, mert racionálisan lehet mellette magas sarkúban járni... ez egy baromság! A nők nem így működnek! :)
#15: Kedves kérdező! És te honnan tudod egy vadidegen emberről, hogy a MAGASSÁG VOT AZ OKA annak, hogy szakítottak? Lehet, hogy a te elméd rögtön azt vizsgálja, hogy ki milyen magas na ezért is vagy egy szerencsétlen, gyakorin a magasságról rinyáló gyökér. "A média két módon nyomja." Ja, hogy téged a média ilyen können befolyásol? H*lyébb vagy, mint hittem. Ha adott egy párkapcsolat és mind a két fél őszintén szereti egymást, akkor a magasság a legutolsó utáni dolog, ami zavaró tényező lehet. Nekem pl. egy rokonom kb. 1 fejjel alacsonyabb a feleségétől, mégis boldogok és szeretik egymást több, mint egy évtizede. De szerintem ezt hiába pofázom én neked, ezért inkább készítettem valamit, amire verheted a fityuládat. Remélem ilyen marad a felfogásod és soha nem lesz senkid a MAGASSÁG miatt! :)
És hogy magára a kérdésre válaszoljak, ne pedig a f*szságaidat torpedózzam meg: úgy tegyünk pontot az "alacsony vagyok" kérdésre, hogy felmondod szépen az internet-előfizetésed és nem zsibbasztasz minket a pzánalmasságoddal.
Feltettem a kérdést azzal a céllal, hogy rávilágítsak egy egyre súlyosabb problémára. Erre megjelenik néhány nő, aki ahelyett, hogy elolvasná és ÉRTELMEZNÉ a kérdést (mert akkor belátnák, hogy ők a KISEBBSÉGHEZ TARTOZNAK) elkezd kötekedni teljesen nyilvánvaló válaszokkal, miszerint a nők nem így működnek, meg vagy bejön vagy nem.
Hol írtam én olyat, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a magasság számít? A magasság EGYETLEN azonnal szembetűnő külsőség a sok közül. Egy olyan külsőség, ami megváltoztathatatlan.
Nekem személy szerint semmi bajom a kis mellű nőkkel. Mégsem hülyézek le egyetlen kismellűt sem, aki plasztikai sebészetre szánja magát, mert tisztában vagyok vele, hogy én ezzel a véleményemmel kisebbségben vagyok és nagyon sok pasinál számít.
És nem keresek ellenpéldákat, sem az utcáról, főleg ha a szelektív látást alkalmazom (csak azt veszem észre, amit észre akarok, függően attól, hogy cáfolni vagy megerősítést nyerni akarok), sem gyakori kérdések maximum 50 hozzászólójának elmondása alapján, mert valójában ez a 9 millió magyarhoz, akinek körülbelül a fele nő a másik fele pedig férfi nagyon kicsi százalék, amiből nem igazán lehet statisztikát vonni.
De még ha lehetne, akkor is felsoroltam, hogy mi lenne az eredmény.
Ha pedig axiómákat mondunk, akkor nem tudom miért érez a legtöbb ember kötekedési kényszert ahelyett, hogy elfogadja a TÉNYEKET és megpróbáljon vagy alternatív lehetőséget javasolni a szerencsétlennek, például, hogy gyúrjon kicsit, ha vékony, fogyjon le, ha kövér, csináltasson divatos sérót, járjon divatos ruhákban és akkor ezekkel némileg kompenzálja a már lassan fogyatékosságnak minősülő testi adottságát.
De ne próbáljuk már meggyőzni az ellenkezőjéről, amit nem csak a világban történő események erősítenek meg nap mint nap újra és újra, de még tapasztalja is folyamatosan a hátrányait.
Azt meg, hogy milyen egy ekkora testben élni csak azok tudják igazán, akik ekkora testet kaptak. Az pedig, hogy 10-ből egy kicsit imádnak a nők még nem fogja jobban érezni magát a maradék 9, akiket le se sz.rnak.
Tizenhetes: Igen, itt van ez is. Próbálj meg elgondolkozni rajta egyszer, hogy mi ennek a hormonális beindításnak az oka. Minták alapján tanulunk mindent, ami nem egzakt tudomány. Így tanulunk meg járni, beszélni, enni. Miért lenne ez másképp a párválasztásban? Azt a mintát látjuk, hogy a LEGTÖBB, leírom újra: LEGTÖBB!!! párnál a pasi magasabb.
A japánok, akik sok hentait néznek képesek felizgulni egy rajzolt figurára, ami nekünk furcsa. Pedig mindannyian emberek vagyunk. Hormonálisan ugyanúgy kéne működnünk. Na EZÉRT NINCS SEMMI KÖZE A HORMONOKHOZ.
"hogy elfogadja a TÉNYEKET "
Attól, hogy benyomod a caps-t, és kijelentgeted, még semmiféle tényt nem mondasz. Nem azt mondtad, hogy 1+1=2, hanem feldobtál egy témát, amiről lehet különféleképpen vélekedni. Lehet, hogy van a nőknek egy rétege, akik nem veszik észre az alacsonyabb férfiakat, és valamiért nem tetszenek nekik, de ettől még nem igaz minden nőre ez, sőt, a túlnyomó többségre sem. Semmiféle globális probléma nincs, a médiás kártya meg egyszerűen nevetséges. Minden ilyen összeesküvés-elméletben ez a fő érv, hogy JAJ A MÉÉÉÉDIAAA...
Mégis kinek állna érdekében elnyomni a alacsony/középmagas férfiakat? Gondolkozz már, ember.
"megpróbáljon vagy alternatív lehetőséget javasolni a szerencsétlennek, például, hogy gyúrjon kicsit, ha vékony, fogyjon le, ha kövér, csináltasson divatos sérót, járjon divatos ruhákban és akkor ezekkel némileg kompenzálja a már lassan fogyatékosságnak minősülő testi adottságát. "
Ez nem kompenzálás, hanem alapelvárás, hogy egy ember törődjön magával. Nem azt mondom, hogy mindenki gyúrja ki magát, nem minden nőnek tetszik az olyan test, de az alap, hogy ne legyen rajta felesleg (mert az egészségtelen és igénytelen), ápolt legyen, a stílusa pedig "ízléses", érezze jól magát a bőrében.
"Azt a mintát látjuk, hogy a LEGTÖBB, leírom újra: LEGTÖBB!!! párnál a pasi magasabb. "
Még mindig nem az eszedért tartanak. :S Ez talán azért van, mert a férfiak úgy globálisan nézve magasabb lények, mint a nők. Nagyobb az átlagmagasságuk, más a felépítésük.
"Nekem személy szerint semmi bajom a kis mellű nőkkel. Mégsem hülyézek le egyetlen kismellűt sem, aki plasztikai sebészetre szánja magát, mert tisztában vagyok vele, hogy én ezzel a véleményemmel kisebbségben vagyok és nagyon sok pasinál számít. "
Iszonyatos sz*r példa volt. A legtöbb férfit nem zavarja, ha kicsi egy lány melle. A legtöbben a tenyérbe illő, kis aranyos, feszes ciciket kedvelik, nem a nagy tőgyeket, és nem is a nagy szilikondudákat. Akik megműttetik a mellüket, legtöbbször nem a pasik miatt teszik, hanem azért, mert saját maguknak nem tudnak megfelelni. Aki pedig nem felel meg saját magának, az ne várja, hogy másnak meg fog.
A leghaloványabb fogalmad sincs a világról, sem pedig az emberi lélekről, elméről. Inkább te jársz csőlátással, és körítesz mindenféle hülyeséget. Még a sztereotípiákat is félresikerülten magyarázod körbe.
Mind1, megkapod, amit hallani akarsz: Igazad van mindenben, baromi okos vagy, tényleg. Aki alacsonyabb kategória, az ássa el magát, készüljön örök egyedüllétre, mert a nők agymosott robotok, akiket a média arra nevel, hogy csak magas pasikkal kezdjenek, mindezt ismeretlen okokból. Vagyis nem! Az ok az az, hogy a világ ki akar cseszni az alacsonyabb pasikkal!!!!!!44 :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!