Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire működik egy távkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire működik egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés

Sajnos a környékemen vagy teljesen reménytelen vagy szétgyúrva meg nagy nehezen kocsit szerezve egy unintelligens lányt össze tudok szedni (sok esetben én lennék a szebb, errefelé annyira hiány van lányokból, hogy ők válogatnak). Sajnos nem jön össze albérletre a pénz, hogy Budapesten legyek (kidobtak egy hülye indokkal a nyári munkahelyemről), most nem nagyon van amúgysem pénzem. Sajnos két esetben találtam az utóbbi néhány évben megfelelő lányt (rühellem a piálást és a dohányzást meg az unintelligens viselkedést), az egyik egy határon túli magyar volt (valahol Románia), a másik az ország másik végében lakik egy eldugott faluban.

Az iskola miatt fel kell majd járnom naponta Budapestre Salgótarjánból, de nem tudom, mennyire működne. A külső már egyáltalán nem érdekel ennyi idő után, rasszista sem vagyok (a családom annál inkább), de így is nehéz találnom valakit.

21/F

2012. aug. 4. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a barátnőmtől 1 óra buszozásra lakom (ez nem tudom mennyire számít távkapcsolatnak), de mivel mindketten egyetemre járunk, a hétköznapokban még távolabb vagyunk egymástól (én Győrben, ő Budapesten). Így suli időben szinte csak hétvégente találkozunk általában egy napra (együtt alvással), ritkán két nap. Szóval ez nem sok, de szerintem teljesen kibírható, sőt, talán jobb is így, mintha minden nap együtt lennénk. Több időnk jut tanulásra, karrierre, stb. De persze minden nap beszélünk keveset telefonon vagy msn-en, hétvégén pedig csak egymással foglalkozunk abban a rövid időben. Szerintem ez így teljesen helyén van. Nálunk lassacskán 3 éve működik a dolog.

24/F

2012. aug. 4. 20:49
 2/2 anonim válasza:
Én a barátomtól 3 hónapig voltam úgy külön hogy ő 400kmre dolgozott tőlem, és havonta 1szer járt haza hozzám 2-3 napra! szerintem ez egyénfüggő hogy ki mennyire kötődik a szerelméhez, de nekem még visszagondolva is rettenetesen rossz volt az a 3 hónap, úgy teltek a napjaim hogy azt számoltam hogy már csak xidőt kell várni és jön hozzám!! Szerintem nem tud működni hosszú távon mert ha igazán szereted akkor kevésnek fogod tartani azt az időt amit együtt tölthettek, szerintem pedig ha annyira vágysz rá hogy legyen valakid akkor végképp ne kezdj bele egy távkapcsiba,mert akkor ezek szerint szükséged van a párodra!! Tanácsolom hogy jobban nézz szét a környéken!
2012. aug. 10. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!