Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet a távkapcsolat?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy még nem tartunk ott a "kiszemeltemmel" hogy kapcsolat, egyenlőre még csak a randizgítás van terítéken, de könnyen elképzelhető hogy lesz belőle komolyabb is. Én legalábbis szeretném. Szóval mit gondoltok működhet egy olyan kapcsolat ahol a felek csak ritkán tudnak találkozni?
Tapasztalat?
2012. júl. 18. 20:21
2/9 anonim válasza:
Attól függ milyen messze laktok egymástól.
3/9 Advocatus Diaboli válasza:
Mi már 2 éve együtt vagyunk és működik:)
4/9 anonim válasza:
Azért ez függ attól, hogy milyen távolságon belül gondolod. Mert nem mindegy, hogy egy Budapest-Kecskemét, vagy egy Győr-Szeged kapcsolatról van szó... amúgy működhet, semmi akadálya, ha tudjátok finanszírozni a folytonos utazgatást.
5/9 A kérdező kommentje:
ahaa, hát ez egy olyan Budapest-Balaton északi part féle dolog lenne... de nem tudom.. már egy randit is hosszas tervezés árán lehet csak összehozni, ezért gondoltam hogy tartok közvélemény kutatást.
2012. júl. 18. 20:32
6/9 anonim válasza:
nincs sok értelme, van benne tapasztalatom, és hidd el nem jó buli h havonta 5-6 napot tudtuk együtt tölteni. ha minden hétvégén együtt tudnátok lenni az úgy már sokkal jobban hangzik. de olyat h kéthetente egy hétvége mondjuk az úgy ritka szar...működhet, de nem ér szart se
7/9 A kérdező kommentje:
hmm értem:/ köszi a válaszokat:)
2012. júl. 18. 20:41
8/9 anonim válasza:
Működhet, tapasztalatól mondom. De sok kitartás kell hozzá.
9/9 Zsocca válasza:
Én is így voltam a barátnőmmel 160km terre laktunk egymástól és működött ideig óráig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!