Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi alapján választatok párt? Hogyan döntetek a kezdeményezőkről?
Atyaég, még egy nyomorék. Szavazzatok le 0%-ra továbbra is, mert megmondom világosan, hogy NÁLAM, és még sokan másoknál nem ezek a dolgok számítanak.
Inkább ismerjétek be magatoknak, hogy azért nem állnak veletek szóba a nők, mert szánalmasak vagytok! De persze könnyű a kinézetre és a pénzre, meg a nők felszínességére fogni.
Azért meg oda ne rohanjak, hogy a férfinak kell kezdeményezni. Ettől (is) vagytok FÉRFIAK, hogyakutyamegamacskarúhjameg! :D
"Ha utcán ismerkedünk, perverznek tartotok."
Már aki. Ha normálisan, ötletes szöveggel jössz oda, akkor nem. Legalábbis én nem, biztos adnék elérhetőséget egy olyan fiúnak, aki bejön úgy az első benyomás alapján.
"Buliban csak ribancokat lehet felszedni."
Én minden vagyok, csak ribanc nem, viszont attól, hogy néha elmegyek bulizni, a bulihelyen alapból ribancként kezelnek csak azért, mert ott vagyok. Odajönnek, fogdosni próbálnak, és pár perc ismertség után lesmárolni. Aztán ha elutasító vagyok, akkor meg odébbállnak, véletlenül sem gondolnak arra, hogy talán nem így kéne...
" A facebookos ismerkedést szánalmasnak tartjátok. "
Attól függ, hogy hogyan történik. Életem eddigi legnagyobb szerelmével fb-on ismerkedtünk meg.
"Társkeresőn csak annak írtok vissza, aki legalább olyan jól néz ki, mint Brad Pitt."
A társkereső oldalakat szánalmasnak tartom. Túl direkt módszer. A legjobb, amikor eredetileg valami más ürügyből ismerkedik meg két ember, nem rögtön nyálcsorgásból, hogy jajj, jöjjön már össze valaki... Az túl erőltetett, és direkt.
"És ha mindez nem lenne elég, úgyis lekoptatjátok a csúnya srácokat, bárhogyan is kezdeményeznek."
1. Kinek mi a csúnya. Ízlések és pofonok.
2. Ha valakinek nem tetszik az adott kezdeményező, akkor legyen már joga elküldeni anélkül, hogy sértődést váltana ki. Semmi rosszat nem csinált.
"Ha valakinek nem tetszik az adott kezdeményező, akkor legyen már joga elküldeni anélkül, hogy sértődést váltana ki. Semmi rosszat nem csinált."
Akkor meg ne mondjátok, h nem az a fontos, h jól nézzen ki!
Biztos azért leszek idegbeteg, mert leírom a saját tapasztalataimra alapozva a dolgokat... :D Ha egyszerűen az ellentétét írjátok le annak, ahogy én + a barátnőim gondolunk, akkor ne csodálkozzon el senki, hogy az én válaszom a tietek ellentéte lesz. Attól még, hogy ti azt írjátok, hogy a nők így meg úgy, én még tudom, hogy rám ez nem igaz, nem így gondolkozom, nem így cselekszem, és ezzel nem vagyok egyedül. Minek kell ebből vitát csinálni, meg jelzőket aggatni a másikra, meg azt hajtogatni, hogy kinek van "igaza"? Ha leírod 100x, hogy minden nőnek csak a pénz számít, és a caps lockot lenyomva azt is 100x leírod, hogy EZEK TÉNYEK, és neked van igazad, attól még mindig itt vagyok én, és még rengeteg másik nő, akire nem igaz az általánosításotok.
Szerintem legalább ugyanannyi fingom van az egészről, mivel én is benne vagyok a témában, csak épp a másik oldalon. Sőt, kissé több fogalmam van úgy általánosságban a nőkről, mint sok férfinak, mivel én is az vagyok, és ismerek sok másikat, akikkel bizalmas viszonyt ápolunk,és sok mindent megbeszélünk. Máshogy, más logika szerint IS átlátunk dolgokat, mint a férfiak, ezért nekem is lehet egy saját képem a női társadalomról. Nem tudom miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Én a véleményem mondom el, és felemelem a hangom az általánosítás ellen, mert amikor dobáljátok a sarat az egész nemre, akkor kénytelen vagyok kikérni magamnak sok más nő nevében is, mert nem mind vagyunk olyanok. Remélem nincs harag, ha te is mellőzöd ezentúl a sértő jelzők vaktában való aggatását, kedves # 14, akkor én is így fogok tenni. Elég szájbarágósan mondtam el, remélem sikerül megérteni.
# 15
Senki nem mondta, hogy nem számít a külső. Igenis számít, nálam pl. ugyanannyira, mint a belső. De leginkább az összehatás, a külső és a belső összhangja, vagyis a kisugárzás.
Viszont ahány ember, annyiféle ízlés. Nem egyszer volt olyan, hogy valamelyik barátnőm odavolt valakiért, aki nálam egyenesen a FÚJ kategória volt. Több módon lehet "jóképű" valaki, ha ápolt vagy, akkor biztos lesz olyan lány, akinek tetszik a külsőd.
# 16
Ez már egy másik kérdés, hogy ki hogy küldi el az embert. Ez teljesen emberfüggő. Ha egy nő bunkózik veled, akkor ne az egész nemre haragudj már... Én mindig úgy próbálom intézni az ilyesmit, hogy ne bántsam meg a másikat.
"Senki nem mondta, hogy nem számít a külső. Igenis számít, nálam pl. ugyanannyira, mint a belső. De leginkább az összehatás, a külső és a belső összhangja, vagyis a kisugárzás."
Valahogy mégis mindig a külseje miatt utasítanak el a lányok egy fiút, a belseje miatt legfeljebb akkor, ha túl kedves vagy romantikus.
"Több módon lehet "jóképű" valaki, ha ápolt vagy, akkor biztos lesz olyan lány, akinek tetszik a külsőd."
Tanúsíthatom, h nem. Ha nagyon ronda fejed van, v ha nem ütöd meg kb. a 175 centit, akkor esélyed sincs a lányoknál, bármennyire ápolt is legyél.
# 17
Te kezdtél személyeskedni, jelzőket mondani másokra. Te mindig ezt csinálod, minden kérdésnél. Csak provokálsz másokat. (Ne csodálkozz, ha 0%-ra szavaznak.) Te azt hiszed bármit megtehetsz másokkal, de ha más ugyanazt teszi veled, akkor már ő a rossz? Ez is arra utal, hogy kis éretlen csitri vagy.
Nem lehet tudni, hogy igazat írsz-e magadról, de még ha úgy is van ahogy írod, attól még a többi nőre ugyanúgy igaz amit a válaszolók írtak. Ők tudják, tapasztaltak. Habár a kommentjeid alapján eléggé bunkó vagy. Nyilván azért általánosítanak, mert az az általános jelenség. Azzal, hogy annyira tagadni próbálod, hogy mindennek leírod az ellenkezőjét, szinte csak annyit mondasz, hogy te sem vagy kivétel.
# 18
A magasság téma iszonyúan unalmas, már át lett rágva 1000x. A lényeg az, hogy vannak, akiknél nem az számít, de ha annyira aggódik az illető, akkor próbálkozzon alacsonyabb lányoknál. Jah, hogy, tudom, nekik is csak a magas kell. Mind1. :D
A fej dolog meg nem tudom elégszer elmondani, hogy ízlés dolga. Pl. nekem tetszik Adrien Brody arca, több barátnőm viszont már ezért elkerekedett szemekkel nézett rám, és közölték, hogy az egy kilincsorrú ocsmányság. Nincs szabvány arra, hogy milyen a szép, és milyen a csúnya arc.
"Valahogy mégis mindig a külseje miatt utasítanak el a lányok egy fiút, a belseje miatt legfeljebb akkor, ha túl kedves vagy romantikus."
Ez meg már megint csak a szokásos általánosítás. A férfiak szótárában a kedves sokszor egyenlő a folyton bájcsevegő, unalmas, behódoló alakkal, ez itt a gond. Kinek mi a kedvesség. A romantikát meg szerintem kifejezetten kevés lány van, aki nem szereti, nem tudom honnan veszed az ellenkezőjét. Máskor pedig pont azzal jöttök, hogy a nők álomvilágban élnek, és azt hiszik, hogy az élet olyan, mint egy romantikus film, azt várják el, amit ott látnak. Mindenféle általánosítás van nap, mint nap. Észre kellene venni, hogy ezek csak elkeseredett kifogások, és hárítások!
Tudom, hogy sok a szemét lány, de a szemét fiú is, mert sok a szemét EMBER, alapból elég korcs faj ez rengeteg szempontból, de a siránkozás, meg a sztereotípiák hangoztatása helyett inkább hinni kellene abban, hogy megtalálod a melléd való KIVÉTELT, és nem adod fel.
# 19
Neked ez az utolsó válaszom, mert iszonyatos primitív vagy. De nem baj, lássuk csak...
1. "Ez is arra utal, hogy kis éretlen csitri vagy. "
Te már csak tudod, hogy mennyire vagyok érett, hiszen ismersz, mint a tenyeredet, ugye?! :D
2."Nem lehet tudni, hogy igazat írsz-e magadról"
Abba a csoportba tartozom, aki szerint iszonyatos balfék húzás anonim oldalon hazudni. Semmi előnyöm nem származik belőle. (Nem csak ezért nem teszem, de most hiába írnám, hogy azért nem hazudok, mert a becsületem nem engedi, hiszen te már elkönyveltél utolsó, éretlen csicskának.:D)
3. "de még ha úgy is van ahogy írod, attól még a többi nőre ugyanúgy igaz amit a válaszolók írtak"
Remélem elszégyelled magad, ha ezt újra elolvasod. Egy vicc. "A többi nőre"?! Tehát vagyok én, és vagyok a többi nő, aki mint PÉNZÉHES, FELSZÍNES RIBANC. Hogyne. :)
4. "Habár a kommentjeid alapján eléggé bunkó vagy."
Nem én vagyok az, aki nem tud értelmesen felszólalni, hanem minősíti a másikat ahelyett, hogy magába nézne. Az ilyen emberekkel nem leszek nyájas, kedves. Meg azokkal sem, akik 100adszorra is beírják minden ilyen témájú kérdéshez az általánosítgató, sértődöttségből, önbizalomhiánytól, meghasonlottságtól csöpögő, nőket sértő közhelyeiket. Unalmas, és a normális (+egyelőre tudatlan, de az oldalt lelkesen olvasgató) fiatalokat keseríti el, húzza le, elferdíti a gondolkodásukat.
5. "Nyilván azért általánosítanak, mert az az általános jelenség."
Max. bizonyos (szűk) körökben. Nem ilyen lányokkal kellene ismerkedni. Nem mi tehetünk arról, ha nincsenek úgymond "antennáitok".
6. " Azzal, hogy annyira tagadni próbálod, hogy mindennek leírod az ellenkezőjét, szinte csak annyit mondasz, hogy te sem vagy kivétel."
Ennél nyomorékabb dolgot nem írhattál volna. De tudod mit? Megkapod amit akarsz, szóval olvasd a vallomásom:
Egy pénzéhes, felszínes, szívtelen senki vagyok, ha kicsit is szegényebb, és nem Brad Pitt szintű férfi leszólít az utcán, akkor elküldöm a k*rva anyjába. A romantikát utálom, csakis kizárólag a bunkók az eseteim, aztán a kedves srácokat arra használom, hogy bebarátzónázzam őket, és kisírhassam magam a vállukon, ha a bunkó hercegem megbánt!
Remélem semmit nem hagytam ki, és megfelel.
Nah, nem is remélem, hogy tudod, hogy mi az a szarkazmus, ezért szépen megkérlek, hogy fogadd el, hogy ez az utolsó válaszom a számodra! Írhatsz még kommenteket, meg is próbálhatsz szétoltani, de nem fogok válaszolni.:) Viszont javaslom, hogy zárjuk le, nem kell koptatnod a billentyűzetet tovább, nem kell felesleges köröket futnod!
Sok boldogságot, üdv! :)
# 20
Mondod ezt pont te primitív létedre... Attól még hogy primitív vagy és ez nem tetszik neked, más nem lesz az.
Érzékeny pontra tapinthattam, mert nem akarod észrevenni magad. :) De elmondom, vedd már észre magad te idióta!
1. "Te már csak tudod, hogy mennyire vagyok érett, hiszen ismersz, mint a tenyeredet, ugye?"
Na, már az is kiderült, hogy olvasni sem tudsz. Pedig egyértelműen leírtam, hogy a hozzászólásaid bizonyítják, hogy éretlen csitri vagy.
2. "Abba a csoportba tartozom, aki szerint iszonyatos balfék húzás anonim oldalon hazudni."
Ennek ellenére ezt teszed. Szóval már balfék is vagy. Gratulálok. :D
"Semmi előnyöm nem származik belőle."
Mégis itt hazudsz, mivel van hasznod belőle. Csak egy anonim oldalon tudod kiélni magad. Itt olyannak be tudod állítani magad, amilyennek akarod. Elég silány életed lehet, ha itt élsz.
3. "Tehát vagyok én, és vagyok a többi nő"
Egy vicc amit csinálsz, komolyan. :)
Remélem újra elolvasod, hogy mit írtam. Leírtam, hogy ha rád nem is igaz az általánosítás...
De pont most ismerted be te magad akaratlanul, hogy "PÉNZÉHES, FELSZÍNES RIBANC" (írd le még 100-szor bekapcsolt capslock-al) vagy. De ezt eddig is tudtuk. :D Magyarul te sértésnek vetted, hogy rendes nő lehetsz.
Neked kell elszégyellned magad.
4. "Nem én vagyok az, aki nem tud értelmesen felszólalni, hanem minősíti a másikat ahelyett, hogy magába nézne."
Dehogynem. Pontosan te vagy az. Éppen ezt írtam eddig is, de te nem nézel magadba.
"Az ilyen emberekkel nem leszek nyájas, kedves. Meg azokkal sem, akik..."
Legalább ennyit képes voltál beismerni. Csoda hogy ezt nem tagadtad le.
Amúgy te senkivel sem tudsz normálisan beszélni. Főleg azzal nem, aki szembesít téged a saját szűklátókörűségeddel.
"Unalmas, és a normális (+egyelőre tudatlan, de az oldalt lelkesen olvasgató) fiatalokat keseríti el, húzza le, elferdíti a gondolkodásukat."
Te pontosan ezt csinálod. Minden kérdésnél provokálod az embereket, lehordod őket mindennek, beírod 100-adszorra ugyanazt a marhaságot. Ahelyett, hogy segítenél nekik, csak beléjük rúgsz. Valami extrém súlyos elmebetegséged van, hogy te ezen élvezkedsz.
5. "Max. bizonyos (szűk) körökben. Nem ilyen lányokkal kellene ismerkedni. Nem mi tehetünk arról, ha nincsenek úgymond "antennáitok"."
Hiába próbálod tagadni, nem csak bizonyos (szűk) körökben igazak azok az állítások, hanem általánosságban. Nem a férfiak tehetnek róla, hogy ilyenek a nők.
6. "Ennél nyomorékabb dolgot nem írhattál volna. De tudod mit? Megkapod amit akarsz, szóval olvasd a vallomásom:"
Ennyire savanyú a szőlő? :D
Azzal a vallomásoddal már közelítesz a valósághoz, amit annyira nem akarsz elfogadni, ha valaki szembesít vele téged.
"de nem fogok válaszolni."
Azt nagyon jól teszed. Te inkább senkinek se válaszolj, semelyik kérdéshez ne írj. Mindenki csak jobban jár nélküled.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!