Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedül hogy tudnék pasizni? 20/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül hogy tudnék pasizni? 20/L

Figyelt kérdés
Barátnőimmel mostanság megszakadt a kapcsolatom, csupán ritkán tudunk találkozni, és ők is elég "bentülősek". Szóval nemigen van alkalmam társaságba járni, így ismerkedni sem. Pedig hiába érzem szépnek, magabiztosnak magam, még nem volt rendes kapcsolatom sem, egy-két randiig jutottam el. Hogy tudnék egyedül pasizni? Ötletek?

2012. aug. 3. 21:36
1 2
 11/17 Hole Hunter ***** válasza:

Például úgy, hogy kevesebbet ülsz a gép előtt és többet jársz-kelsz emberek között...

A net is jó ismerkedéshez, de pasizáshoz már kell a személyes kontaktus, ami ugye a gyk-n annyira nem megoldható. :)

Sok sikert!

2012. aug. 3. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:

10,

Nem kell szülnöd, nem vérzel havonta, viszonylag erősebb vagy, lehetsz büdös, nagyobb a fizetésed, van farkad. Örülj inkább.

ON:

Próbálkozz az ismerősök ismerőseivel összeismerkedni. Ha jóban vagy a barátnőiddel, akkor simán összehozhatnak valami jó partival. (fiúval)

2012. aug. 3. 22:18
 13/17 A kérdező kommentje:
11-es, én is erre gondoltam, én sem itt akarok neten pasizni, de ha nincs kivel járkálnom szórakozni meg emberek közé, akkor hogy lehet?
2012. aug. 3. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok én is, csak én 18 éves leszek hamarosan. De ugyanez teljesen: vannak barátaim, akik szintén ezek a : megtervezünk valamit, de kiderül, hogy senkinek nem jó típusúak.

Pedig nem vagyok ronda, én szépnek látom magam, és teszek is érte. Egyedül meg én sem akarok elmenni, mert nem tudok mit kezdeni magammal.

2012. aug. 3. 22:39
 15/17 anonim ***** válasza:

1-4-6-7 válaszoló, privi, a többi kimarad...:DDD

+ kérdező.

Egyébként sztm. pl. így. - nem is olyan rossz ötlet, összefogtok, valahol megismerkedtek egymással - végül is ugyanaz a problémátok, szv. a legideálisabb ami összehoz majd titeket, és mehettek együtt...!!

2012. aug. 3. 23:32
 16/17 anonim ***** válasza:
ha valakinek van kedve, (kizárólag baráti alapon!), szívesen elmennék még én is valakivel, valakikkel...
2012. aug. 3. 23:33
 17/17 anonim válasza:
Valószínűleg már nem aktuális de valakinek csak jó lesz: fogod magad+buliruha elindulsz az éjszakában bulizni. A srácok tutira rádhajtanak mert kimaradhat a elválasztom a hattyút a libacsordától fázis/lépés.
2017. ápr. 8. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!