Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül hogy tudnék pasizni? 20/L
Például úgy, hogy kevesebbet ülsz a gép előtt és többet jársz-kelsz emberek között...
A net is jó ismerkedéshez, de pasizáshoz már kell a személyes kontaktus, ami ugye a gyk-n annyira nem megoldható. :)
Sok sikert!
10,
Nem kell szülnöd, nem vérzel havonta, viszonylag erősebb vagy, lehetsz büdös, nagyobb a fizetésed, van farkad. Örülj inkább.
ON:
Próbálkozz az ismerősök ismerőseivel összeismerkedni. Ha jóban vagy a barátnőiddel, akkor simán összehozhatnak valami jó partival. (fiúval)
Ugyanígy vagyok én is, csak én 18 éves leszek hamarosan. De ugyanez teljesen: vannak barátaim, akik szintén ezek a : megtervezünk valamit, de kiderül, hogy senkinek nem jó típusúak.
Pedig nem vagyok ronda, én szépnek látom magam, és teszek is érte. Egyedül meg én sem akarok elmenni, mert nem tudok mit kezdeni magammal.
1-4-6-7 válaszoló, privi, a többi kimarad...:DDD
+ kérdező.
Egyébként sztm. pl. így. - nem is olyan rossz ötlet, összefogtok, valahol megismerkedtek egymással - végül is ugyanaz a problémátok, szv. a legideálisabb ami összehoz majd titeket, és mehettek együtt...!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!