Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyek, ahol "egyedül" is lehet pasizni?
A férfi illemhelyen kivűl nemigen ismerek olyan helyet, ahová egy 19 éves lány ne mehetne egyedül. (bár manapság már talán az sem olyan hely)
Ahová meg már elmentél, ott pasizni is lehet.
A legkomolyabban mondom, hogy ismerek olyan párt, amelyik egy temetésen jött össze 12 éve, és azóta 3 gyerekük van.
Jesszus minden megjegyzésemet jah és-sel kezdtem.:O
A temetés elég extrém példa.:D Azt viszont nem hiszem, hogy egy pubba elmenne bárki is egyedül, főleg az én koromban és órákat várna ott. Szóval igen, bárhova elmehetek, de azért nem tudok mindenhol olyan természtes lenni órákig. :D Sőt bizonyos helyeken még a végén azt hiszik, hogy várok valakit.
írj egy pm-t =) én szivesen ismerkednék veled ha gondolod:)
19/f
"Sőt bizonyos helyeken még a végén azt hiszik, hogy várok valakit."
Ha olyan helyekre mész, ahol nem hiszik azt hogy vársz valakit, ott valószinüleg nem is fog jönni az, akit vársz.
Itt például azt hitték hogy vársz valakire, és rögtön jött is néhány jelentkező.
Egyszóval, nem baj ha azt hiszik.
Az a rossz, aki rosszra gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!