Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha rondának tartom magam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rondának tartom magam és más lány is mondta már, hogy ronda vagyok, akkor mégis miért van az, hogy más lányok meg helyesnek tartanak és még utcán is utánam néztek már vissza?

Figyelt kérdés
Az az érdekes, hogy akik szemeznek velem buszon vagy máshol, illetve utánam visszafordultak utcán, mind számomra vonzó lányok voltak, de mégis miért van az, hogy a szebb lányok jobban mernek szemezni velem, a csúnya sráccal?

2012. aug. 3. 20:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jaj kérdező. Hát nem vagy egy könnyű eset. Én az előtted szóló vagyok. Mort már tényleg kíváncsi vagyok, h mennyire lehetsz csúnya. Ha tényleg vállalhatatlan vagy, akkor tényleg lehet, h csak szórakoznak veled a lányok, de szerintem nem erről van szó.
2012. aug. 3. 21:46
 12/19 A kérdező kommentje:

Hát lehet, hogy furcsa vagyok, végülis arra is gondoltam, hogy azért néztek, mert ritka ronda vagyok és olyan hülye képem van, hogy muszáj megnézni, ez is benne van a pakliban.

Amúgy képet küldhetek, aki kéri, csak kíváncsi lennék, mi a véleményetek rólam külsőm alapján.

2012. aug. 3. 22:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem küldhetsz.
2012. aug. 3. 22:29
 14/19 anonim ***** válasza:
nekemis
2012. aug. 3. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:
nekemis :))
2012. aug. 3. 22:47
 16/19 anonim válasza:
Én is kérek
2012. aug. 3. 23:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék! :)
2012. aug. 4. 06:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a mögötted lévő csávót nézte erre nem gondoltál ?:DD
2012. aug. 4. 08:17
 19/19 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy a mögötted lévő csávót nézte erre nem gondoltál ?:D"

Akkor kancsi a csaj:DD

2012. aug. 4. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!