Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok, fiúk! Ti mit csináltok most a nyáron, hogy bírjátok pár nélkül?
Borzalmas...a nyári szerelemre hajtok de hiába járom be az országot nem jön senki és semmi.... még itt az augusztus bele kell húznom... ha nem akkor megint így jártam... már a 2. nyaram egyedül...kezdek hozzászokni...:/
/L
Aki bírja azt csak irigyelni tudom, én nehezen, de élek még, csak hát jó lenne valakit megölelni, megcsólolni stb., szóval a szokásos alap dolgok, amiket mások átélhetnek minden nap. :)
Egyébként, aki gondolja írhat priviben, szívesen ismerkedem, akár barátság, akár egyéb célból, nyílván hetero fiú lévén lányokkal gondoltam egyébre. :D
Hétköznap dolgozok,esténként vásárolok,vacsorát készítek,fürdök és olvasgatok (könyv vagy net).Tehát a hétköznapjaim ugyan olyanok,mint bármely más évszakban.
Hétvégenként elmegyek kirándulni,bográcsozni a barátokkal,strandolni járok/járunk.Gyakran megyek anyuékhoz is (bár ez sem évszak függő).
Elszoktam menni 2-3 napos "nyaralásokra" is egyedül.
26/N
játékok, gyúrás, pia, haverok, ANIME xD
ha vmelyik nem lenne, sztem meg is zakkannék csajszi nélkül :/
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!