Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedülálló lányok, fiúk! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló lányok, fiúk! Ti mit csináltok most a nyáron, hogy bírjátok pár nélkül?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!

2012. aug. 3. 20:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Borzalmas...a nyári szerelemre hajtok de hiába járom be az országot nem jön senki és semmi.... még itt az augusztus bele kell húznom... ha nem akkor megint így jártam... már a 2. nyaram egyedül...kezdek hozzászokni...:/

/L

2012. aug. 3. 21:05
 22/30 A kérdező kommentje:

Aki bírja azt csak irigyelni tudom, én nehezen, de élek még, csak hát jó lenne valakit megölelni, megcsólolni stb., szóval a szokásos alap dolgok, amiket mások átélhetnek minden nap. :)

Egyébként, aki gondolja írhat priviben, szívesen ismerkedem, akár barátság, akár egyéb célból, nyílván hetero fiú lévén lányokkal gondoltam egyébre. :D

2012. aug. 3. 21:10
 23/30 anonim ***** válasza:
Haverokkal, barátokkal ide-oda, ismerőseimhez 'macskázni, kutyázni' :D, filmeket nézek, alszok délig, amíg lehet :D, strandra járok, bár ott sok a szerelmes pár, szóval az nehéz, de egy jófej baráttal, se perc alatt elfelejtem, a csúszdák, az úszás kiveri a fejemből az ilyesmit.. Megvagyok .:) 15/L
2012. aug. 3. 21:16
 24/30 anonim ***** válasza:
Egyszerűen, nem érdekel, vágyom a szerelemre de van annál fontosabb dolog.
2012. aug. 3. 21:57
 25/30 anonim ***** válasza:
24. váloszoló vagyok 16/L
2012. aug. 3. 21:59
 26/30 anonim ***** válasza:

Hétköznap dolgozok,esténként vásárolok,vacsorát készítek,fürdök és olvasgatok (könyv vagy net).Tehát a hétköznapjaim ugyan olyanok,mint bármely más évszakban.

Hétvégenként elmegyek kirándulni,bográcsozni a barátokkal,strandolni járok/járunk.Gyakran megyek anyuékhoz is (bár ez sem évszak függő).

Elszoktam menni 2-3 napos "nyaralásokra" is egyedül.

26/N

2012. aug. 3. 22:13
 27/30 anonim ***** válasza:
oldalak.. fb, amin olvasgatni szoktam: prohardver, ipon, gépigény, hardver-teszt, GSO stb..(+ ami érdekel csillagászat meg mitomén:D) sorozatok, kockulás, MSN, ha összejön haverok/barátok, tanulni is kéne stb (:
2012. aug. 3. 22:56
 28/30 anonim ***** válasza:

játékok, gyúrás, pia, haverok, ANIME xD

ha vmelyik nem lenne, sztem meg is zakkannék csajszi nélkül :/

f18

2012. aug. 4. 00:34
 29/30 anonim ***** válasza:
Netezek, tv-t nézek, barátokkal, állatokkal vagyok. 16/L Te? =)
2012. aug. 4. 06:58
 30/30 anonim ***** válasza:
Melózok meg kitaláltam, hogy fesztiválozni megyek időnként, csak nehéz a megfelelő embereket megtalálni rá. 26f
2012. aug. 4. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!