Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig érdemes húzni?
Figyelt kérdés
Ha a srác első második randin is szeretett volna csókot és csak a másodikon kapott egy kis puszit. Tudni szeretném h komolyan gondolja-e vagy csak meg akar húzni. Meddig érdemes még játszani az elérhetetlent, és mennyi idő után csináljam meg amit tervezek? (én magam átölelem és megcsókolom, legszivesebben az első nap azt tettem volna de elveim vannak igen kemények és arra neveltek h ne adjam magam oda akárkinek). Az egészséges időre vagyok kiváncsi kb. hány alkalom még? Köszi! :)
Tökmindegy, vagy feladja a srác, mert rájön hogy gátlásos, és frigid vagy, vagy nem. Te pedig egyzser emberedre akadsz majd, aki így is csak meghúz, aztán ott hagy.
2012. aug. 3. 14:43
2/10 anonim válasza:
Nem attól lesznek elveid, hogy húzod az agyát. :D Jól teszed, hogy kelleted magad, mert bizony tudat alatt ez nagyon is imponál a pasiknak. De ne szabályszerűen csináld.
Próbáld meg a józan eszed használni, és aszerint cselekedni. Pl hiába húzod a csókot 6. randiig, ha utána rögtön az ágyába rohansz. Akkor semmi értelme a szüzesedésnek.
2012. aug. 3. 14:44
3/10 anonim válasza:
Én személy szerint már az elsö nap megcsókoltam volna. De ha neked elveid vannak akkor várnák egy hetet, de utánna már tènyleg megtennèm és utánna bepotolnâm azt ami az elsö hètbe elmaradt. De ha ö csokolna meg hamarabb akkor szerintem engedd hogy megcsokoljon.
2012. aug. 3. 14:46
4/10 anonim válasza:
Én szerintem ez gonosz dolog, ha meg akarod csókolni, tedd azt, akár az első randin. Nah jó, akkor a másodikon... de ha harmadik alkalommal nem lenne csók, én már komolyan aggódnék. Miért jó ez? Az sokkal jobban imponál, ha látja, hogy kívánod.
Amit tervezel, az nagyon is rendben van! :)
18/F
2012. aug. 3. 14:46
5/10 gr. Shadow válasza:
Csak néhány dolog a tisztánlátás kedvéért.
1. Ha túl sokat húzod hoppon maradhatsz.
2. Nem azon múlik hogy veled marad-e hogy meddig váratod.
3. Nem az elvek hanem az emberek fognak veled élni.
4. Egyébként mit jelent a komolyság? Egyből vegyen el?
2012. aug. 3. 14:55
6/10 anonim válasza:
A csók != szex. Azaz attól, mert megcsókol még nem kell engedned, hogy másnap ágyba vigyen. Pont arra jó a pár hónapos szexmentes együtt járás, hogy megismerd a másikat. A személyiségét ismerd meg, ne azt firtasd, hogy mire kellesz neki.
2012. aug. 3. 15:01
7/10 anonim válasza:
Hát ez elég fura, hogy kívántad a csókot, de nem engedted neki, mert "kemény elveid vannak". Fordított esetben én simán engedném, pedig én se vagyok könnyűvérű :-)
2012. aug. 3. 15:05
8/10 A kérdező kommentje:
Jó de akkor találkoztunk életünkben először.. És kb. abból állt h sétáltunk másfél órát és annak a másik felében igen csak közeledett. Második alkalommal másmerre voltunk de szintén. És nem akartam ilyen gyorsra fogni ha csak dugni akar találjon magának mást. Ha engem akkor meg bír egy kicsit várni. Amúgy nem vagyok már szűz és nem a szűz p*csát játszom hanem egyszerűen nem akarom hogy megkapja amit akar és elmenjen, viszont ha képes várni valameddig akkor tényleg engem akar. Nagyon aranyos srác meg minden de annyira feltűnően nyomul néha hogy az engem zavar. Szólok neki és akkor abbahagyja. Szeretném ha nem kb. 2-3 óra találkozás alatt melegednénk össze úgy, ha elvileg ő is komoly tartós kapcsolatot akar meg én is akkor nem kéne gyorsvágányon belerohanni hanem legalább megismerni egymást. Nem??
2012. aug. 3. 15:19
9/10 A kérdező kommentje:
adtam már neki csókot első és második alkalommal is meg puszilgattam de mikor komolyabbra akarta venni (összesimulós smárolás) akkor mondtam hogy ezt még ne, mert gyors.
2012. aug. 3. 15:21
10/10 Cicuskaaa123 válasza:
Szerintem a 3. randin már megengedheted neki a smárolást :) de 1-2 hónapig ne feküdj le vele! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!