Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e ebből még valami?
Van egy lány akibe szerelmes vagyok. Régen elhívtam randira.
Akkor azt mondta maradjunk barátok. Most a nyáron rám írt h szeretne találkozni.Miután találkoztunk még kétszer elhívtam őt. Az utolsó tegnap volt.Lementünk folyópartra sétálni,kiültünk beszélgettünk stb.Elkezdett ölelgetni,hozzám bújni, adott egy puszit. Megkérdezte hogy zavar-e ez engem,mert hogy ő nem akar hülyíteni és kihasználni. Legelső találkozásnál is kézen fogva sétáltunk és akkor is hozzám búj sokszor stb.Hagynom kéne és maradjunk barátok vagy lépnem kéne? Ebből nekem az szűrődött le hogy ő nem akar semmit. Bocs ha hosszú lett:/
Nem lett hosszú :-)
Az, hogy kézenfogva jártok, meg odabújogat, ölelget meg puszit ad, szerintem nem gáz, de csak addig, amíg nem kezdesz el randizni vagy járni egy másik lánnyal, mert ott nagyon kínosan jöhetsz ki a dologból.
Szerintem ebből még bőven lehet szerelem (gondolom a "valami" alatt ezt értetted), de ha a lány továbbra sem akarja, akkor csak igen szoros barátság lehet belőle :-/
1. válaszoló igen arra gondoltam
2. Nincs barátja,akkor se volt neki. De volt egy gyerek,aki tetszett neki el is mondta neki de nem jöttek össze.
Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!