Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyulnátok hozzá? Megpróbálom röviden, értelmesen leírni!
Van egy srác akivel pár napja megismerkedtünk, majd elmentünk beszélgetni. Mindketten bejövünk egymásnak bár kicsit furcsa volt. És kb. alig találkoztunk egy órája már biztos hogy finoman közeledett ölelgetett puszilgatott, és meg akart csókolni de nem engedtem és mondta h nem erőlteti, szóval nem volt rámerőszakolva ennek ellenére többször próbálkozott. Mondta h szeretet hiánya van. Utána bocsánatot kért h sietett és h örülne ha valami idővel kialakulna köztünk ami több mint barátság. A másik hogy mivel egy viszonylag kis lakosszámú helyen élünk ezért el akarja kerülni a pletykát és egyelőre bujkálna míg ismerkedünk. H ne lássanak minket együtt. Utána persze azt mondta h ha vkit megszeret akkor már senki és semmi nem érdekli csak mégis jólenne elkerülni azt h együtt lófrálunk és ebből pletyka legyen, mert először okot kéne adni a pletykára. Persze én meg kérdeztem h nem mer felvállalni vagy mi van? Mondta hogy erről szó sincs.
Szóval érdekes. Meg tudom érteni de zavar, és próbálom a tudtára hozni. Nagyon rendesnek tűnik de alig ismerjük egymást! Azt mondta hosszú kapcsolatra vágyik, amire én is.
Elképzelhető hogy kipróbáljuk együtt,de nekem az volt a problémám hogy én szerelemből akarok valakit megcsókolni az meg egy óra alatt nem alakulhat ki..
Szóval inkább a véleményeteket kérném ti hogy viszonyulnátok a helyemben ehhez? Próbálom magam nem hagyni, és kimondani a véleményem ami sikerül is.
Egyébként nagyon jófej rendes srác.
Csak sajnos csalódtam már eleget ahhoz hogy tudjam, hogy ezek nem többek mint szavak. Bárki kimondhatja őket.
Szerintem még tapasztalatlan és zavarba tud lenni melletted, ezét nem tudja korlátozni az indulatait e téren.
Nézd el neki a kis hibáit hiszen igyekszik.
Én azt tanácsolom hogy hagyd kibontakozni de tanítsd meg neki hogy vannak protokollszabályok amiket illik betartani egy kapcsolatban.
Észrevettem hogy elég zavarban volt. Nagyon aranyos volt! Pedig általában én szoktam a zavarban levő jó kislány lenni, és most úgy éreztem én vagyok az aki kevésbé van,de nem zavart, pedig hihetetlen válogatós vagyok.
Köszi a választ :D
Hát hogy ez mennyire tabu... szerintem azt kapcsolat válogatja.
Volt nekem is olyan kapcsolatom ahol megbeszéltük ezt a dolgot, és fordítva.
De szerintem ebben az esetben csak kíváncsi, és fél hogy ő is elkövetné ezeket a hibákat.
Nincs tisztában azzal hogy "tabu téma".
Szóval, biztos, hogy még fog kérdezni nagyobb és kínosabb dolgot a kapcsolatotokban.
A te feladatod :D hogy egyengesd (tanítsd) hogy hogyan kell tapintatosnak lennie. ;)
Szerintem nagyon szép hogy ilyen palit szereztél mert kicsit magadhoz formálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!