Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan váljak bunkó partyarcá?
Kedvesebb vagyok az átlagnál, és olyan csajt szeretnék, aki szép. Belsőleg is.
Ilyen kevés van a világon, főleg MO-n láttam még keveset.
Amúgy nem vagyok se dagadt, se kocka, se semmi, átlagos vagyok, csak belsőre nem vagyok az a bunkó típus.
Mivel a mai csajoknak úgy néz ki ez kell, hogyan lehetnék bunkó partyarc, aki azzal szerez barátnőt, hogy úgy öltözik, mint egy rondább fajta csaj, de úgy viselkedik, mint valami cári székben ülő kiskirály.
14/f
(amúgy természetesen nem akarok ilyenné válni, mert ez nagyon érdekes átlag MO-n, meg sajna máshol is, de így tényleg milyen esélyeim vannak bármire is?? Talán 20 éves korom körül lehet ilyen barátnőm, kivéve ha kiutazom Németbe, és szerencsém lesz, mert ott találtam egy ilyen lányt, mondjuk az is igaz, hogy 1000 km miatt ez lehetlen :D)

Azért láttál keveset mert elég fiatalka vagy még. Mondhatnám úgy is hogy marhára gyerek vagy még.
Bunkónak születni kell...:)

2. vagyok, annyival kiegészíteném, hogy
18 éves vagyok
és a második esetben (kedves, udvarias), ők müvelik velem az első esetet. (mármint ők küldenek a francba.)
Ez a lényeges info kimaradt.

Sportos és normális vagyok. Majdnem mindig azt a lányt néztem ki magamnak, akire a legtöbben pályáztam. Mégis én vittem el.
Ha ostoba libákat akarsz felszedni, akkor legyél bunkó.

A buckóságot nem várják el a csajok, csak azt hogy menő legyen a srác, mert csak menő srác kell nekik, és ha az, akkor eltűrik a bunkóságot is.
Milyen a menő srác: jó képű, sportos, domináns, ápolt, jól öltözött, pénzes, magabiztos, vicces
Ha sikeres akarsz lenni a csajoknál legyél te is menő!
Az az igazság, hogy már nem tudom miért írtam ki a kérdést :')
Nem akarok ribiket, normális csajt akarok...
Elég kellemetlen, hogy a legjobb akit eddig találtam 1000km-re lakik tőlem...Jó lenne belegondolni, mert nagyon kedves lány, és szép is, meg tehetséges, de lehetetlen...
Alapjáratban amúgy nem vagyok ilyen hülye kis 12 éves forma, csak most elég rossz kedvem volt...Most már mindegy..
Magyar csajok között nem találtam még ilyen csajt, legalábbis akikkel egy suliba járok, azok úgy lenéznek...
Igazság szerint a legnagyobb baj ezzel a válaszommal, hogy nem igazán tudom kifejezni amit akarok...
Írta az egyik kedves válaszoló, hogy ő se tud bunkó lenni egy csajjal...Na most nálam ugyanez van..."menő" ahogy az egyik válaszoló írta, pedig nem leszek...

Nekem van egy osztálytársam (sík hülye a gyerek,folyton hülyéskedik,káromkodik,meg menőzik.)Volt hogy év végén egy lány kikönyörögte a fizika tanártól az ötöst,pedig alig lehetett volna 4ese a második félév jegyei alapján.
Utána kérdezte a csajt hogy hogy kaphatta meg erre az ötöst,csaj persze mondta jók a jegyeim,erre mondja "csak a technikád jó édesem" csaj megsértődött rajta..
Ez előtt jártak,1 hetet szakítottak,és most látom hogy megint összejöttek..
Pedig a csaj tök normális volt 8. osztályig,aztán jött ez a hülye gyerek és megváltozott..
És minden csaj rá bukik,pedig én sokkal normálisabb vagyok,jó tanuló,kedves,nem vagyok dagadt,magas..
Hála az égnek többé nem kell abban az osztályban lennem!Remélem a gimiben lesznek normális csajok..
Neked is sok sikert :D

Nálam is volt egy csaj, akivel régen egymástól vállaltuk be a rossz jegyeket, segítettünk egymásnak, egymás puskáját használtuk stb.
Most meg mindent megtesz azért hogy szar jegyet kapjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!