Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első találkozás a barátnőmmel. Mit vigyek neki? (távkapcsolat)
Szerintem az ilyesmit jobb nem "tervezni", mert az valamilyen szinten megöli a dolog varázsát. Sokkal jobb, ha hagyod, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. :)
A mit vigyél kérdésre pedig az én válaszom az lenne, hogy valami egyszerűt. Ha már egy éve ismeritek egymást, talán szóba került a kedvenc virága, vagy hogy milyen csokit szeret. Hiszed vagy sem, ezek a dolgok nem elcsépeltek, és egy szál virág mindig jó ajándék.
Egyébként pár évvel ezelőtt én is hasonlóképp agyaltam, hogy mit lenne jó első találkozáskor vinni az élőben még sosemlátott barátnőmnek, végül a virág mellett voksoltam, és bevált! Szóval csak ajánlani tudom! :)
Barátnőmmel nemrég ugyanígy volt kb, megbeszélték, hogy mit hogy fognak... szájrapuszi, nyelves csók, stb, aztán végül nem lett belőle semmi.:) Még egy sima puszi sem.
Persze nem baj, hogy megbeszélitek előre, de sztem úgy az igazi, ha meglepetésként jön. Úgysem pont úgy fog történni, ahogy elképzelitek, megbeszélitek.
De nem baj.:)
"Mit vigyek neki?"
Szerintem nem kell vinned semmit. Úgyis rád kiváncsi.:) De ha mégis akarsz vmit vinni, akkor vihetsz neki egy kis doboz bonbont - bár az ilyen melegben valszeg elolvad, mire odaérsz, úgy meg nem tanácsos.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!