Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon számítok neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon számítok neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel sokszor szoktunk együtt utazni. Néha kicsit csipkelődünk,de alapvetően jól kijövünk. Szeret nekem örömöt szerezni,születésnapom,névnapos se felejtette el. Mindig a legváratlanabb pillanatban bukkan fel,és szeret meglepni. Vagy éppen azzal viccelődik,h feleségül vesz,és elvisz nászútra egy távoli szigetre. Olyan,hogy ha nem lenne,ki kéne találni. Ha már ennyit foglalkozik velem,akkor talán számítok neki valamit?
2012. júl. 31. 14:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Igazából ezt neked kell tudnod, te ismered őt, és ugyebár minden ember más és más. Lehet, hogy ilyen típus, aki szeret bohóckodni, kacérkodni, de közben eszébe sem jut komolyan többre gondolni a barátságnál, de az is lehet, hogy tényleg így próbál udvarolni. (Az én ismeretségi körömben pl. egy meleg srác bánik ugyanígy a lányokkal...:)) Szerintem egyszer te is tegyél neki ilyesféle utalásokat mint feleség meg nászút, és akkor majd meglátod, hogy hogyan reagál.
2012. júl. 31. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!