Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most randi vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most randi vagy csak baráti találkozás?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kb. 3 éve ismerjük egymást.Elég jóban vagyunk,flörtölgetni is szoktunk.Az utóbbi hetekben napi szinten több órát beszélgettünk,és felvetődött hogy van egy film amit meg szeretnék nézni,csak még nem tudom kivel. Erre felajánlotta hogy szìvesen eljön velem.Menni is fogunk csak nem tudom hogy ez most randi vagy szimpla baráti találkozás lesz..sokszor adott már olyan jeleket hogy nem vagyok közömbös iránta,és semmi problémája azzal hogy ő hívjon el egy fiút..16/F-15/L

2012. júl. 31. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
kérdezz rá... a csajok asszem elolvadnak, az ilyen kérdéstől :D de ott a moziban, a film után csináld...
2012. júl. 31. 13:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha elolvadna,nagyon csinos csaj:)
2012. júl. 31. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem mivel ő ajánlkozott partnernek, meg azt is sugallja, hogy érdekled, ezért inkább randi.
2012. aug. 1. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!