Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találkozhatnánk nyugodtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkozhatnánk nyugodtan Budapesten? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
távkapcsolatban élek barátnőmmel, és nemsokára találkozok vele. sajnos kislakásuk van ezért ott nem lehetünk együtt rendesen. ezért kellene valamilyen jó hely, ahol zavartalanul élvezhetnénk egymás társaságát. valami ötlet? nemfeltétlenül a sexre kell gondolni hogy azt szeretnénk, de egy kis komolyabb érintések és hasonlokra kell gondolni. hol lehetne szerintetek?

2012. jún. 14. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Zuglóban adnak ki 1 órára panziót ha érintkezni akaratok.

Ha csak egy kellemeset sétálni akkor a Kopaszi gátat javaslom

2012. jún. 14. 10:55
 2/5 A kérdező kommentje:

valami más ötlet?

de ez pontosan holvan?

2012. jún. 14. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom nem veszem igénybe a szolgáltatást, de a google a barátod. Beírod és megtalálod.
2012. jún. 14. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Zuglóban azt hiszem, a Richter Panzióban volt ilyen lehetőség, Thököly út... de más panziók is vannak, valahol a Miskolci út sarka felé is láttam ilyent. Az igazság az, hogy még én sem voltam ott, de mondták már.
2012. jún. 14. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
vagy menjetek el a margitszigetre, arra a részre,ameliyk a budai oldalra nez. lesz ott par futo, de ok nem fognak titeket zavarni (csak ne szexeljetek:D). de ajanlom meg a gellerthegyet, normafat, nepligetet, arena elotti fuves reszt.
2012. jún. 14. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!