Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön még össze ezek után sem egy kapcsolat? Más is lejjebb adta az igényeit, fiúk?
Sokan mondták, hogy adjak lejjebb az igényeimből és jöjjek össze csúnya lányokkal. Én lejjebb adtam mostanság csak nekem nem tetsző lányoknál próbálkoztam, mert a jellem fontosabb, mint a külső, már magam is rájöttem, hogy a szép lányokban úgysem találhatom meg azt, amit keresek, hisz mind elszállt magától és úgyis csak a legjobbképű pasiknak adnak esélyt, ami én nem vagyok.
Úgyhogy próbálkozom csúnya lányoknál, de valahogy velük sem össze semmi több haverságnál.

Igen, ilyenkor iktatunk több változót az egyenletbe, pl.:
1.) csúnya ÉS fogyatékkal élő
2.) csúnya ÉS öreg, esetleg
3.) fogyatékkal élő ÉS öreg, végső esetben
4.) csúnya ÉS fogyatékkal élő ÉS öreg.
Ha így sem jön össze semmi, bővítheted tovább is a sort negatív tulajdonságokkal, pl. elvált, kisgyermekes, határon túl élő, etnikai kisebbséghez tartozó...
Egyszer csak összejön valami...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!