Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizzunk még?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt aki már első látásra megfogott :) Később ő keresett meg fb-on és gyakran, órákon keresztül tudtunk beszélgetni. Az első randin viszont valamit elronthattam mert a végén csak a legyünk barátok szöveget mondta... azóta néha ráírok de úgy érzem már abszolút nem érdeklem. A randin elmondtam neki, hogy szerintem ő tökéletes :) ez lehetett a gond?2012. júl. 31. 01:15
1/15 A kérdező kommentje:
Ja és a csókig is eljutottunk bár elég eröltetett volt...
19/F
2012. júl. 31. 01:17
2/15 anonim válasza:
Hát szerintem már rá is jöttél, hogy mi volt a probléma, csak megerősítésre vársz.
23/F
3/15 anonim válasza:
Valószínűleg nem tetszettél neki külsőre vagy nem hazudtál neki eleget
4/15 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam megismertem, tehát személyesen találkoztunk legelőször és úgy éreztem akkor ebből lesz valami... tehát nincs gond a külsővel, nem bírom felfogni min kéne változtatni
2012. júl. 31. 01:22
5/15 A kérdező kommentje:
Ja és ez így gáz lenne ha megint elhívnám egy randira? :D
2012. júl. 31. 01:23
8/15 anonim válasza:
Próbáld meg, nem veszíthetsz semmit! De ne éld bele magad.
Ja, és a tökéletes szöveg sem kellett volna.
9/15 anonim válasza:
barátzóna = nem voltak tökeid nyomulni. Mit vársz, hogy a beszélgetés meg a szex között lévő 1231423522345km-es szakadékot majd teleporttal hidalod át?
meg azért ilyet ne mondj már, hogy ő a tökéletes, miközben még meg sem dugtad...jaj de nem fogom megérteni a kedvesfiuk müködését.
10/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: teljesen igazad van DE ennek a lánynak még nem volt barátja (ő is 19) és nem tudom ilyenkor, hogy kell viselkedni.. lehet nem kellett volna annyira jó fejnek lenni.. de ettől függetlenül is visszafogott vagyok és nem kapkodtam el soha a dolgokat :D na remélem majd egyetemen lesz olyan egy hasonló csaj :)
2012. júl. 31. 02:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!