Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy randizzunk? Többi lent
Figyelt kérdés
Hogy tudnék neki utalni vagy legalább is , hogy tudnék neki egy utat adni, hogy randira tudjon hívni? itt ilyenre gondolok például kiírom Fb-re, hogy el kéne ide oda menni... Tudom, hogy bejövök neki és ő is nekem, de szerintem nem mer elhívni. Először jó lenne csoportban elmenni. Valami más ötlet, hogy kicsit közelebb kerüljünk egymáshoz? Iskolai keretek erre nem jó, mert alig vagyunk együtt. Valami ötlet, ami egy kicsit lendítene a kapcsolaton?2011. dec. 2. 01:33
1/5 anonim válasza:
Az a helyzet hogy manapság nem gáz ha a csaj hívja el a fiút randira szal kérdezd meg hogy nincs e kedve menni valahova.
2/5 anonim válasza:
jah enis talikra hivogattam a pasit :D mostmeg mar o hiv engem (: mondta is h azthitte h ugyse mennek el vele sehova azer nem mondott semmit.. :D
3/5 anonim válasza:
Leslie, ez egy fiúnév.
Ha lány vagy, akkor úgy írják, hogy Lesley. Mondani ugyanúgy kell.
4/5 anonim válasza:
Először ne randira hívd. Hanem valahová, ahová "Nincs" kedved egyedül menni. Remélhetőleg kapcsol és vagy ott csinál egy randit, vagy nem sokára elhív egy randira.
S ne FB-n....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!