Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen hideg időbe hol randizzunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hideg időbe hol randizzunk?

Figyelt kérdés

Találkozni fogok egy lánnyal nemsokára (első alkalom) csak nem tudom ilyen hidegbe mit lehetne csinálni. Mert egy cukrászdába ülve órákon át nem valami romantikus.

Lányok,Fiúk tudnátok tippeket adni ? :)

köszönöm mindenkitől előre is :)

2011. jan. 20. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért nem romantikus? Én is ott randiztam először, és azóta odajárunk! :( Most megbántottál. :S :)
2011. jan. 20. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Mozi, bár ott nem nagyon lehet beszélgetni. A kocsma nem éppen romantikus, bár ha mindketten olyan beállítottságúak vagytok, akkor akár jó is lehet (ne vedd sértésnek:-) Az étterem drága. A helyedben én elvinném jégkorizni, már ha éppen olyan helyen laktok, ahol van műjégpálya. Nem baj, ha nem tudtok, annál mókásabb és emlékezetesebb lesz:-)
2011. jan. 20. 14:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Bowling-terem. Nekem mindig bevált.
2011. jan. 20. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Korcsolyázzatok egyet , az is jó móka tud lenni .

Ha nem tudtok az se baj , úgy még jobb móka :)

2011. jan. 20. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Hopp most látom már ajánlották , de akkor is jó móka tud lenni :)
2011. jan. 20. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
uszoda ott minden kiderül
2011. jan. 20. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:
jujj, teaház :) vannak nagyon aranyos kis teázók, én budapesti vagyok, ott rengeteg. hangulatos kis romantikus sarkocskák vannak,ahova el lehet bújni, beszélgetni, nagyon jó helyek. és közben fincsi teával vagy forrócsokival melegedtek a hideg időben. tökéletes!. sok sikert!
2011. jan. 20. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
budapesti vagy? akkor aquaworld, ott nem lehet unatkozni és ebben a hidegben különösen jó a meleg jakuzziban ülni...hmm kedvem is lett elmenni oda;)
2011. jan. 20. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Korcsolyapálya:

Azért jó, mert együtt tudtok lenni, kézen fogva korizni, vagy ha estek, akkor együtt.

Cukrászda:

Szerintem romantikus! Bár lehet, hogy nem első alkalomra.

Séta:

Ha melegen öltöztök fel, akkor jöhet a séta is. Én azt ajánlanám.

Amúgy hány éves vagy? Mert attól is függ, hogy mi az ideális helyszín :)

2011. jan. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!