Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy fiút csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy fiút csak úgy megkerestek, akkor lehet h tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Már úgy értem,egyik lány ismerősöm a minap felkeresett engem csak úgy váratlanul. Egész meglepődtem. Elképzelhető,hogy nem vagyok közömbös neki? Régebben is volt már köztünk szikra,de sajnos a körülményke nem voltak akkor biztatóak. Sőt még azt is mondta,hogy amikor Kecskeméten járt akkor mindig rám gondolt,de csak most keresett föl.

2012. júl. 31. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
És miért keresett fel, mert nem jön le a leírásodból?
2012. júl. 31. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ez az, hogy ezt a kérdező sem tudja.
2012. júl. 31. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak mondott valamit a "szia-n" kívül...
2012. júl. 31. 09:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Általában, ha egy lány keres fel egy pasit, akkor akart tőle valamit. De hozzáteszem, hogy ez csak ÁLTALÁNOSÍTÁS. Nem mindenkire érvényes. Figyelj, derítsd ki. Hívd el valahova, aztán majd kiderül a beszélgetésekből, hogy bejössz-e neki, v. nem.
2012. júl. 31. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
-t
2012. júl. 31. 09:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Érdeklődött a hogylétem felől. Megemlítette,hogy többször is gondolt rám a napokban. Kérdezgetett,hogy miújság velem. Hamarosan újra találkozunk.
2012. júl. 31. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
"Kecskeméten mindig rám gondolt", "többször is gondolt rám". Ebből a 2mondatból nem esik le? Akkor megmondom, tuti hogy érdekled,tetszel neki. Hívd el valahova és majd alakulnak a dolgok.
2012. júl. 31. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:

En peldaul csak akkor teszek ilyet ha nagyon- nagyon tetszik valaki, elkap valami hogy muszaj irnom neki, es ezek teljesen varatlan pillanatok. Aki amugy nem csinal ilyet, attol nagyon nagy jelzes, hogy erdekled.. meg sok ido utan is.: )

19L

2012. júl. 31. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!