Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik, de van egy betegségem így lehet esélyem? (többi lent +videó)
Ő is kezdeményez felém, és elég jól kijövünk egymással, de nagyon félénk vagyok és ha helyett hogy helyes válaszokat adjak neki mindig elterelem a szót és arrébb megyek tőle. Nagyon félénk és szégyenlős vagyok, úgy viszonylag jól nézek ki. De van egy betegségem amiről rakok fel videót, bell paralysisem van.
http://www.youtube.com/watch?v=D1O1Q9PKrdk
Elég rossz látvány nem? Teljesen elveszi az összes bátorságomat, persze mindig határozott vagyok és bátor. De mindig ott van az a HA kérdés.
Nem is tudom, mit mondjak nem akarom magamat sajnáltatni, ne hogy azt hidjétek :DDD
20 éves vagyok és azóta 1-szer volt olyan komolyabb szerű kapcsolatom talán 2hónap tartott, de az is azért mert gazdag vagyok.
Aki most van lány, ő nagyon helyes és aranyos is, nem hinném, hogy a pénzért érdeklődne az érzései és gyermetek gondolkodása rendes és okos emberré teszi és nagyon tetszik... Alig bírom ki a közelében, hogy ne mondjam el neki hogy tetszik és hogy többet szeretnék mint puszta barátság, állanódan feszült vagyok a jelenléte előtt, a mellkasom a hasizmom a kezeim a lábam mind eggyé váll és kővé dermed attól, hogy vissza kell tartanom az érzéseimet.
Valami kis segítséget várok, akár mi bátorítást vagy amit gondolotk, az igazat amit gondoltok , csak bátran.
Ezt a kérdést már egyszer feltettem de nem érkezett rá kielégító válasz, szeretnék választ kapni a kérdésemre.
Szerintem ha ő is érdeklődik irántad akkor szedd össze a bátorságod és kezdeményezz.Ha tényleg érdekled őt és megszeret akkor meg szerintem lesz*rja majd a betegséged.Nem csak a külsőéért lehet valakit szeretni és ezt sajnos az emberek gyakran elfelejtik.
21/F
Ő nagyon összinte, nem zavartassa magát nem szégyenlős, ma azt kérdezte tőlem, hogy hány százalékra tetszem neki. Az öcse egy hihetetlen kis gyerek aki állandóan össze akar minket hozni.
A lány aki tetszik nekem szeműveges azt mondta, hogy távolra nem lát jól, de hát lát engem mivel egész nap mellettem ült, attól félek, hogy nem is látta a betegségemet mivel ha nem mosolygók akkor nem látszik akkor se amikor csak simán beszélek, vagy csak kicsit látszik akkor...
Ez olyan bonyolult, nagyon sokat kezdeményez felém,, kedden várja a választ, hogy mennyire tetszik nekem ő stb... De ezt annyira nehéz megmondani 2 napja ismerem..
MÉg akarok írni de ennyi jut egyenlőre eszembe.
majd azt mondom neki hogy 100%-ra tetszik, nagyon aranyos lány, nagyon szép.
Miket kérdezzek tőle?
Én csak saját tapasztalatot tudok mondani.
Van egy ismerősöm, aki régebben iszonyúan bejött nekem, csak bizonyos okok miatt nem jöttünk össze soha.
A lényeg, hogy neki olyan betegsége van, ami sokkal feltűnőbb.
Hirtelen nem jut eszembe a betegség neve, de a tünetei: koordinációs zavarok, egyensúly vesztés, túlmozgás. Tehát az izmai önkéntelenül is összehúzódtak, ezáltal rengeteg olyan mozdulatot tett, amit ő nem tudott kontrollálni, vagy pedig éppen nekiment dolgoknak.
Nos, ez engem egyáltalán nem zavart, vagy érdekelt, mert emellett annyira helyes, okos srác volt és nagyon szerettem vele lenni (ja és nem a betegsége miatt nem jöttünk össze).
Szóval ha tetszel a lánynak, nem fog foglalkozni ezzel a dologgal, hidd el nekem :).
L/25
Értem köszönöm szépen a válaszokat...
Ma egyébként beszélgettem vele, és mondtam neki, hogy én nagyon szégyenlős és félénk vagyok... Nem tudunk egyedül lenni ketesben, mivel mindig ott van egy harmadik személy, az öcse vagy éppenséggel a szüleim... Együtt dolgozok vele...
HUUU hát nagyon várja a keddi napot... El is mondom a haveromnak, hogy lehet lesz csajom aki nagyon jól néz ki, tuti írigykedni fok :)
Szerintem tetszek neki, legalábbis remélem , hgoy több lesz mint barátság...
Még írjatok, személyes tapasztalatokra nagyon kíváncsi vagyok.
Ja és ma a nap végén nyagatott engem, hogy kedden várja a választ, hogy mennyire tetszik nekem...
Remélem minden rendben lesz.
Tényleg klassz csaj, már azért is mivel ő parancsol nekem hogy mit csináljak, hogy csináljam stb...
Majd írok a fejleményekről kedden, maradjatok velem ezen a gyakori kérdéseken , rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!