Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy ha tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha tetszik nekem egy srác, és ő elkezd "udvarolni" teljesen beijedek?

Figyelt kérdés
Már másodszorra történik ez és annyira rossz!! Először mindig elönt a boldogság, kb. egy-két másodpercig, majd ezután jönnek a kérdések: "Biztos ezt akarom?", "Tudnám szeretni?" stb, stb. És ettől kezdve csak ezen kattog az agyam.. Mitől van ez? Normális egyáltalán? Nem örülnöm kéne, hogy végre észrevett? Lehet, hogy azért van, mert még nem volt barátom, és nem nagyon tudom, hogy mire is számítsak?
2012. júl. 30. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális :)

Mindenki így reagál. Valószínűleg te azért leszel ennyire ideges, mert ő az első.

Bizonytalan vagy, ez is tök normális. Próbálj más dolgokra figyelni miközben beszélgettek, próbáld kiszűrni ezeket a gondolatokat a fejedből!

2012. júl. 30. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Pont ugyanez van velem, csajszi. Nem tudom, mi ez vagy miért van de tuti h nem normális. max azt tudom elképzelni, hogy olyan görcsösen akartad, hogy mikor már megkapod nem annyira izgalmas.. :) nekem ha tetszik egy srác és érzem, vagy tudom hogy én is neki, nálam az érzés azonnal elmúlik. ez vmi lelki gyökeres dolog. :/ sajnos nem tudsz vele mit kezdeni, max azt tanácsolom, ne beszéljetek ne találkozzatok amíg nem érzed azt, hogy "de, nekem ő KELL" . hidd el, lesz még rengeteg barátod, de ha nem érzed a határozottságot magadban, ne legyen az első kapcsolatod rossz. Ha tényleg tetszel neki, megérti, és megvárja :)
2012. júl. 30. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
bocsi. félreértettem kicsit. vedd úgy h semmit se írtam :DD
2012. júl. 30. 11:07
 4/5 A kérdező kommentje:
:DD hú, hát köszi a válaszokat... remélem elmúlik, mert így nagyon rossz létezni:P
2012. júl. 30. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
ne parázz rá :D
2012. aug. 14. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!