Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek randizzak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek randizzak vele?

Figyelt kérdés

A bátyám egyik legjobb haverja amióta megismert mondogatja, hogy gyönyörű vagyok és most (fél évre rá, hogy megismertem) elhívott randira.. Szerintetek mit kellene tennem? Külsőre bejön, amúgy még nem ismerem, bátyámtól pedig nem érdeklődtem, nem is rajta keresztül szeretném megismerni..

Én 17L, ő 20F

2012. júl. 30. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmiképp
2012. júl. 30. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2012. júl. 30. 23:53
 3/8 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: megindokolnád, kérlek?
2012. júl. 30. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Randizz vele,ha látsz rá esélyt,hogy lehet köztetek több is, azaz ha annyira bejön. DE azt azért vedd figyelembe,hogy ha szakítotok,akkor a bátyádnak NE kelljen dönteni a húga és a haverja között.
2012. júl. 31. 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Irónia volt, szerintem nevetséges, hogy ezt a gyk-n kérdezed meg, ráadásul holtbiztos hogy fogsz randizni vele. Miért mástól várod a megerősítést?
2012. júl. 31. 00:04
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy fogok randizni vele... Pont azért, mert féltem a kapcsolatom a bátyámmal és az ő kapcsolatát a bátyámmal.. mert ha járnánk, akkor nem hozzá járna ebbe a házba, hanem hozzám, azaz elhanyagolná... és nem akarom, hogy miattam vesszenek össze :\

nem tudom, hogy önző legyek és csak arra gondoljak, hogy randizni akarok vele? vagy gondoljak a jövőre is, a tesómra is? :S

2012. júl. 31. 00:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ok, mostmár jobban értelek. Szerintem ennyire ne agyald túl, egyszer miért ne találkozhatnál vele? Lehet kiderül h akkora paraszt hogy amúgy se érdekelne
2012. júl. 31. 00:14
 8/8 A kérdező kommentje:
:D lehet :DDD bár nem hinném, akkor bátyám nem barátkozna vele.. am ez a baj velem... mindig mindent túlagyalok... engedjem el magam? és legyen aminek lennie kell? talán így lenne a legjobb :)
2012. júl. 31. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!