Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Igaz nem vonzó az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Igaz nem vonzó az a fiú, akinek nagyon fehér a bőre?

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 23:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy amúgy hogy néz ki.
2012. júl. 30. 23:44
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem bejön a sápadt bőr.
2012. júl. 30. 23:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Sápadt arcú iondián nem kell:/
2012. júl. 30. 23:46
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem a barna nem jön be. A tapintása is más, de ha ráadásul szoláriumbarna (értsd: narancssárga), akkor a hideg kiráz tőle.

Egyébként én is nagyon fehér bőrű vagyok.

2012. júl. 30. 23:48
 5/15 anonim ***** válasza:
Hü-lye-ség!
2012. júl. 31. 00:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Húgom azt mondta, hogy azok a fiúk a legrondábbak, akiknek oylan fehér a bőre, mint nekem, engem is rondának tart amúgy csak megjegyzem zárójelben.
2012. júl. 31. 00:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem jön be. Ami igazán szép az a kreolbőr. De szép barnaságot most is ellehet érni, egy kis szoli, aztán egy kis napozás és máris barnább lettél. .)
2012. júl. 31. 00:29
 8/15 anonim ***** válasza:

"De szép barnaságot most is ellehet érni, egy kis szoli, aztán egy kis napozás és máris barnább lettél."

Ebben mekkorát tévedsz...

Vannak emberek, akiknek kétféle színük lehet: a hófehér vagy a rákvörös. Én is ezek köze tartozom.

Amikor még fiatal voltam és befolyásolható, én is elmentem szoliba. Az eredmény a hófehér bőrömön elszaporodó rengeteg anyajegy lett. Lassan lehet, hogy fel kéne keresnem vele egy bőrgyógyászt.

Tehát én már ki sem megyek naptej nélkül 10 percnél tovább a napra, mert randa következményei vannak.

2012. júl. 31. 00:45
 9/15 anonim válasza:

Te is a testvéredre hallgatsz?

Szerintem lehet vonzó,nem ez dönti el:)

Amíg nem csillogsz,mint Edward a Tvájlájtban addig nincs gond vele.

És aki a szolit ajánl annak remélem öregkorára jó sok gondja lesz a bőrrákkal.

2012. júl. 31. 01:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Én is sajnos csak leégtem a napon, azt értem el vele, de utána újra fehér lettem és nagyapámnak volt bőrrákja a nap miatt, úgyhogy nem szeretnék úgy járni.
2012. júl. 31. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!