Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok-e már szerelmesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok-e már szerelmesek a tanárotokba/tanárnőtökbe?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 17:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, és ki is mutattam neki. Azt hiszem ő is vonzódott hozzám, de túl nagy volt benne a tartás, ezért, amikor értésére adtam a dolgot... (erősen megmarkoltam péniszét) visszautasított. Azóta is plátói szerelmet táplálok iránta.
2009. szept. 11. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen. Nagyon szar érzés tudni, hogy esélytelen az egész, és belül mégis reménykedni :(
2009. nov. 19. 19:42
 13/16 anonim válasza:
már 5 éve :S szeretem Őt :)
2009. dec. 5. 19:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Voltam és vagyok.K.rva sz@r érzés végigülni az óráit úgy,hogy tudom én is bejövök neki,csak nem lehet köztünk semmi :/
2010. febr. 26. 19:27
 15/16 anonim ***** válasza:

én is voltam... mindenki levette, hogy vonzódunk egymáshoz, mert flörtöltünk egymással. pletykába is kevertek minket, még az igazgató előtt is álltunk, akit meggyőztünk, hogy ez aljas rágalom. igaz is volt, nem volt köztünk semmi testi kapcsolat. utánna ő elment és nem rég felkeresett 2 év után, hogy rég találkoztunk... izgalmas volt.

20/L

2010. jún. 7. 03:40
 16/16 anonim ***** válasza:

ó volt is egy hosszabb kalandunk,ami késobb kiderult,igazgatónál voltunk őt kirúgták,a redorség még mindig nem zárta le az ugyet!!!

nem panaszkodhatok,csak 15vagyok,a tanár nem is mondom mennyi.o is szeretett,én is ot nagyon,és ez nagyon fáj hogy miattam fog ulni-lehet!jah és nyíltan flortoltunk,nagyon kimutattuk mások elott és ez lett a baj,még a szánkat sem tudtuk tartani sajnos.

O.o

2010. jún. 7. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!