Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alábbi két KÉPEN levőek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi két KÉPEN levőek közül melyik hajhossz tetszik nektek jobban lányok?

Figyelt kérdés

Láttam sok kérdést, ahol a hosszú/rövid haj volt a központi téma, így úgy gondoltam, hogy levágom a hajam 12 mm-re és megkérdezem, hogy szerintetek melyikkel van nagyobb esélyem a lányoknál :) Igyekeztem az első képen összehasonlítani az after-before állapotokat, tekintsetek el a minőségbeli eltéréstől :D

Képek:

[link]

[link]

2012. júl. 30. 19:33
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:

a rövid haj tényleg jobban áll :)

(és a kék színű felső is jobb a pirosnál.)

2012. júl. 30. 20:42
 22/35 A kérdező kommentje:
A kék felső nekem is jobban tetszik (meg úgy általában a sötétebb színekben egy fokkal jobban festek), pirosban azért fotóztam le magam, hogy össze lehessen hasonlítani az előzővel, ahol meg azért fotóztam magam pirosban, mert büszkén viselem az ellenségeim vérével színezett felsőket...a többi meg amúgyis mosásban volt.
2012. júl. 30. 20:46
 23/35 anonim ***** válasza:

a hosszabb hajjal kisfiúsabb az arcod.:D

meg hasonlítasz egy színészre..:D

2012. júl. 30. 20:57
 24/35 anonim ***** válasza:
amúgy hány éves vagy? 24-30 közt?
2012. júl. 30. 20:58
 25/35 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok. Ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor 23,5.
2012. júl. 30. 21:03
 26/35 anonim ***** válasza:

Általánosságban nekem az tetszik, ha egy fiúnak hosszabb, "beletúrósabb" a haja, de neked előnyösebb a rövidebb haj szerintem.

17/L

2012. júl. 30. 21:15
 27/35 anonim ***** válasza:
az a kard :D Irány Camelot arthur király!
2012. júl. 30. 21:27
 28/35 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban tetszik a rövidebb haj. A humor meg jó nagy plusz pont :)
2012. júl. 30. 21:28
 29/35 A kérdező kommentje:
Oh, kedves 21:27-es Lancelot lovagom. Ha még egyszer megtudom, hogy a gyakori kérdéseken múlatod az időt ahelyett, hogy a pogányokat aprítanád, bizisten, hogy kitiltalak a következő lovagi tornáról.
2012. júl. 30. 21:32
 30/35 anonim ***** válasza:
Hosszú!!! A rövid elég ergya de ahogy látom jól megosztottad a közvéleményt. :D
2012. júl. 31. 02:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!