Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alábbi két KÉPEN levőek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi két KÉPEN levőek közül melyik hajhossz tetszik nektek jobban lányok?

Figyelt kérdés

Láttam sok kérdést, ahol a hosszú/rövid haj volt a központi téma, így úgy gondoltam, hogy levágom a hajam 12 mm-re és megkérdezem, hogy szerintetek melyikkel van nagyobb esélyem a lányoknál :) Igyekeztem az első képen összehasonlítani az after-before állapotokat, tekintsetek el a minőségbeli eltéréstől :D

Képek:

[link]

[link]

2012. júl. 30. 19:33
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
:D Jó fej vagy, ez fontosabb, mint a hajad hossza. Nekem jobban tetszik a hosszabb.
2012. júl. 30. 19:48
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne szivassátok a srácot!Ő legalább fölmert magáról tenni egy képet.

Aki szivassa őt az is legyen olyan bátor,hogy képet tegyen....

2012. júl. 30. 19:54
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Humorod van, az is fontos!

Talán a hosszabb jobb... mármint haj :) (Így belegondolva nemcsak a kérdésedre válaszolva igaz :D)

2012. júl. 30. 19:56
 14/35 A kérdező kommentje:
Azért, ha nem haragszol meg, arról a testrészemről, ahol még számíthat a méret inkább nem teszek fel képet. Épp elég, ha egyedül szörnyülködöm csendes magányomban :D
2012. júl. 30. 19:59
 15/35 anonim ***** válasza:
91%
egyértelműen a rövidebb a jobb a két kép közül és nem csak a hajad miatt ! Látszik, hogy a hosszabb hajú képe az valamikor a múltban készült ... a rövidebb hajú képen már látszik, hogy te változtatni akartál és sikerült is ! Sztem tudod mire gondolok ( valahogy a felső már kisebb rád ) :D:D:D:D grat.!
2012. júl. 30. 20:02
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Fura, nekem pont a hosszabb tetszik. Szerintem azzal kifejezetten helyes vagy.
2012. júl. 30. 20:03
 17/35 A kérdező kommentje:
20:02 A két kép között eltelt idő két nap, tehát valószínűleg csak valahogy máshogy állok :) Igazából 3 éves korom óta sportolok, tehát az alakommal soha nem volt problémám és remélem még egy ideig nem is lesz :D
2012. júl. 30. 20:13
 18/35 anonim ***** válasza:
na neee szórakozz, tényleg olyan, mintha a rövid hajú éned kicsit kigyúrtabb lenne , vastagabbnak tűnik a nyakad is, meg belenőttél a felsődbe :D esküszöm, hogy azt hittem legalább egy év eltelt :D mindegy, mindig úgy állj akkor, ahogy a rövid hajú képen, az előnyösebb :D:D:D:D
2012. júl. 30. 20:19
 19/35 anonim ***** válasza:

Hosszabb hajjal sokkal jobb :)

Fogalmam sincs miért, de a hosszabb hajjal olyan kedvesebb srác benyomását kelted :)

2012. júl. 30. 20:21
 20/35 anonim ***** válasza:
Bár a hosszú haj mindig is a gyengém volt (lány létemre), de itt a rövid haj jobban tetszik. Szerintem az jobban áll neked.
2012. júl. 30. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!