Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már az átlagos vagy csúnyácska lányoknak sem jövök be, akkor hogyan tovább, tényleg ilyen ritka ronda fiú lennék?
Ezeket csináld meg:
www.pua.hu
www.csajozasitanacsok.hu
és hasonló oldalak.A csábítás tanulható.
Ha nem meg,akkor használj feromon parfümöket.
Ha így se akkor rábasztál.
15:00
Bocsi h ezt mondom de sztem ezek szart se érnek. Kezdek rájönni h nem mindenkinél jön be ha egyből nyomul. Vannak emberek akiknél ez kialakul. Azt ajánlom h barátkozz lányokkal, ismerd meg őket alaposan és ha úgy alakul valamelyikkel akkor lépj időben. Mást nem tudok ...
Ne biztassátok bulizásra anélkül, hogy tudnátok kiről van szó! Sok embernek egyáltalán nem való a mai fiatalok által buliként emlegetett esemény.
Egy 27 éves lány barátom mondta, igaz ő a diszkóval kapcsolatban, idézem: "Diszkóba járjon a halál meg a k*rvák. Én fiatalon sajnos párszor voltam, de akkor is csak sráccal mentem, hisz ha már úgyis megdugnak utána, legalább ismerjem az illetőt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!