Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha már az átlagos vagy csúnyác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már az átlagos vagy csúnyácska lányoknak sem jövök be, akkor hogyan tovább, tényleg ilyen ritka ronda fiú lennék?

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 19:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
44%
Az utolsó előtti kommenten jót nevettem :D Te hol élsz ember a tökéletes emberek bolygóján? xD :D Járj el bulizni és akkor lesz esélyed. Ha megismersz egy csajt ne nyomulj egyből hanem próbálj meg vele kijönni mint barát. Ha megkedvel mint barátot több esélyed van de rögtön minden ok nélkül mittom én pl a második találkozón ne kezdj el nyomulni. egy az lehet h még be is jössz neki de nem ismered a lányt és akaratlanul is megbánthatod. lehet a csajnak több éves kapcsolata volt és ilyenkor elég feldobni a randis témát és a csaj már kikészül. persze ha szerencséd van kimagyarázhatod a bejön külsőre dologgal szóval no para de onnantól kezde egy kicsit akkor is másabb lesz a levegő... na szóval csak okosan mert tapasztalatból beszélek xD :D
2012. aug. 8. 00:34
 22/26 anonim ***** válasza:
másabb lesz a levegő köztetek... :D
2012. aug. 8. 00:35
 23/26 anonim válasza:

Ezeket csináld meg:

www.pua.hu

www.csajozasitanacsok.hu

és hasonló oldalak.A csábítás tanulható.

Ha nem meg,akkor használj feromon parfümöket.

Ha így se akkor rábasztál.

2012. aug. 8. 15:00
 24/26 anonim ***** válasza:

15:00

Bocsi h ezt mondom de sztem ezek szart se érnek. Kezdek rájönni h nem mindenkinél jön be ha egyből nyomul. Vannak emberek akiknél ez kialakul. Azt ajánlom h barátkozz lányokkal, ismerd meg őket alaposan és ha úgy alakul valamelyikkel akkor lépj időben. Mást nem tudok ...

2012. aug. 8. 20:28
 25/26 anonim válasza:

Ne biztassátok bulizásra anélkül, hogy tudnátok kiről van szó! Sok embernek egyáltalán nem való a mai fiatalok által buliként emlegetett esemény.

Egy 27 éves lány barátom mondta, igaz ő a diszkóval kapcsolatban, idézem: "Diszkóba járjon a halál meg a k*rvák. Én fiatalon sajnos párszor voltam, de akkor is csak sráccal mentem, hisz ha már úgyis megdugnak utána, legalább ismerjem az illetőt."

2012. aug. 9. 01:27
 26/26 anonim ***** válasza:
00:34-es, én is jót röhögtem a kommenteden. Szóval szerinted ha a ronda csávó beverekszi magát egy csaj barát zónájába, akkor felszedi? :D Ennyi idő alatt három jóképű csávó simán átmegy rajta.
2012. aug. 10. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!