Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy nyíljak meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyíljak meg neki?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy van egy srác aki már kb. 1 éve tetszik és lesz egy házibuli ahol viszonylag kevesen leszünk és ő is ott lesz. Könnyen megeshet, hogy kettesben maradunk... A gondom az, hogy elég nehezen tudok feloldódni idegen társaságban, illetve ha valaki olyan van ott aki iránt picit többet érzek... Teljesen leblokkolok és ráparázok a dolgokra... Valakinek nincs valami tanácsa, hogy tudnám kicsit növelni az önbizalmamat? Tudom, hogy tök sok közös van bennünk és abban reménykedek, hogy ha meg tudok neki nyílni akkor lesz nála esélyem...

Egy kétségbe esett 16 éves lány

2012. júl. 30. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy két feles után lazább leszel hidd el.
2012. júl. 30. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
vodka+sprite
2012. júl. 30. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem kell pia. csak gondolj bele mitől félsz :) a végén rá fogsz jönni, hogy semmitől sem kell :D
2012. júl. 30. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyerekről van szó bakker. Hogy ajánlhatjátok neki, hogy igyon? Azaz ilyen sz@rt igyon... Whiskey az igazi:) "kólával" lehet (kell - neked mindenképp) hígítani. És csak keveset. De legjobb lenne ha 16 évesen még alkohozlizálnál(tok!). Tudom hogy én milyen voltam ennyi idősen, és most már tudom, hogy nem lett volna muszáj... Ha izgulsz vegyél mély levegőt és lassan fújd ki. Ez segít koncentrálni és megnyugszol tőle. Hidd el nem lesz olyan vészes mint hiszed:)
2012. júl. 30. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Hopsz.. lemaradt egy "nem". Szóval legjobb lenne ha 16 évesen még NEM alkoholizálnátok...!!!
2012. júl. 30. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nincs mitől félnem, de nem tudok mit tenni, ilyen vagyok... mindent túl izgulok... és ő meg általába kérdezgeti, hogy miért vagyok ilyen csendes... pedig egyébként nem vagyok az, de ha ő ott van akkor nem tudom mi jön rám...:S
2012. júl. 30. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!