Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak majd neki? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak majd neki? Mit csináljak? Hogy nyíljak meg előtte?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap én meg a barátnőm elhívjuk sétálni azt a srácot, akibe teljesen bele vagyok zúgva. Mit mondjak majd neki? Hogy nyíljak meg előtte? Nagyon nehezen nyílok meg srácok előtt, nem tudom miért. Pedig nincs semmi vesztenivalóm.
2012. ápr. 17. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Igyá :D

Nem tudom, de valahogy tudasd vele hogy neked tetszik, ha a barátnőd is ott lesz. Bár lehet akkor sem jó ötlet a barátnőd, ha ilyen szótlan vagy.

2012. ápr. 17. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:

1:Mond meg a barátnődnek, hogy ne jöjjön. (Lehet frusztrálni fogja a srácot, hogy tereli el a figyelmeteket)

2: Mond meg a srácnak, hogy nincs-e kedve eljönni veled sétálni. Csak úgy. (Ha én elhívok valakit valamiért, akkor megpróbálok az egésznek adni egy olyan keretet, mintha valami nagyon fontos dologról lenne szó. Érezze azt, hogy szerelmet akarok vallani neki (higgye is azt), és amikor ott van, hogy elvittem a helyre, akkor mondok valamit, mondjuk hogy hogy állna jobban a haja (feltűzve/kiengedve, bárhogy) ... -.-

aztán mehetünk bele a mélyebb beszélgetéseke

Azért az is lényeges, hogy hogyan áll hozzád a srác. Ja és semmiképp se barátként kezeld.

2012. ápr. 17. 19:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy először legyen ott valaki, mert igazán nem is ismerem. Persze nem csak a barátnőm lenne ott, pár barátot lehívnánk még. Úgy?
2012. ápr. 17. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy nem tud veled foglalkozni,te se vele,nem tudtok igazán,őszintén beszélgetni.Ketten legyetek!
2012. ápr. 17. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Jajj.. De aranyos :D

A férfiak általában azért paráznak, hogy hogyan tüntessék el a kedves/aranyos barátnőt az útjukból. Tedd meg neki azt a szívességet, hogy nem viszed el. Ketten tudtok igazán jól elbeszélgetni.

Ha meg nem ismered, akkor HOGY LEHETSZ BELÉ SZERELMES??? CSAK A TESTE KELL NEKI? EZ SZERINTED MILYEN HOZZÁÁLLÁS???????? Perverz állat!

Szóval kicsit mindenképp ismerned kell, pont annyira, hogy lehívd egy beszélgetésre EGYEDÜL. Vannak dolgok, amit on my own és all alone kell megtenni. Ilyen dolog például kettesben elmenni egy sráccal xDDDD.

2012. ápr. 17. 20:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok belé szerelmes, hogy én még nem beszéltem vele, de próbákon a haverjaival hülyéskedett beszélgetett stb. Mindegy ezt hosszú lenne elmesélni :D
2012. ápr. 21. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ráérek..leírod?
2012. ápr. 21. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!