Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen romlottak jellemre a mai lányok?
Egy éve még hittem, hogy találhatok kedves, normális, hűséges lányt, aki őszintén tud szeretni és, akit én is viszont tudnék szeretni, de mióta alaposabbal elkezdtem ismerkedni lányokkal rájöttem, hogy a valóság egészen más, a lányok nem angyalok, hanem inkább ördögök és a fiúk közt több érzelmes, rendes van manapság, mint gondoltam volna.
Mivel szomorúan tapasztalom, hogy olyan bájos, angyali teremtés nem létezik, akiről én álmodtam, így totál értelmetlennek látom a lányokkal való ismerkedést is már, csak online naponta sok romlott jellemű lányba ütközöm, már nem ők utasítanak el, mint pár hónapja, hanem fordítva én lépek ki chatről bunkó módon, mert ezek még, ha szépek lennének sem kellenének, őszintén szóval nem is érdekel a külsejük, a többségről a mai napig nem tudom hogyan nézhet ki, de a chat oldalakt azért szeretem, mert ott nem láthatjuk egymást, így nincs ez felszínesség, mint az fb-n. Még itt is szoktam ismerkedni, ha nagy ritkán találok egy különleges jellemet, az is túl messze él tőlem vagy végül kiderül, hogy én nem vagyok az esete stb.
"Ne depressziózz! Lazíts. ^^" :)"
Ez tetszett!:D
Hanariko 42-es válaszának reagálásárból is látszik az, amit már elmondtak korábban, h negatívan állsz hozzá mindenhez, meg te provokálod ki a vitatkozást is. Mondta itt valaki azt, h ronda vagy?? Mert én nem láttam. Nem is kell annak hívnod magad. Jó az, ha tudja az ember magáról, h mennyire néz ki jól, vagy mennyire nem. Ő sem annak szánta, csak azt szerte volna megértetni veled, h az ilyen "én helyes vagyok, de úgysem kaptok meg, nem alacsonyodok le hozzátok" duma eltaszítja magától az embereket. Mert ez olyan fellengzős duma, ami inkább károdra vállna, mint hasznodra. Én sem szertem a beképzelteket.
És mielőtt erre is fellázadnál, vannak itt hasznos válaszok, amiken nem ártana, ha egy kicsit elgondolkodnál. Aztán meg szerintem is lazíts, ne hisztizz, mint egy p*csa.
LEJÁRT A SZAVATOSSÁGUK GECCÓ, MÉR NEM PIACON VÁSÁROLSZ FRISS ZAFTOS PINÁT.
szánalmas drámaüzem lett a gyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!