Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen romlottak jellemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen romlottak jellemre a mai lányok?

Figyelt kérdés

Egy éve még hittem, hogy találhatok kedves, normális, hűséges lányt, aki őszintén tud szeretni és, akit én is viszont tudnék szeretni, de mióta alaposabbal elkezdtem ismerkedni lányokkal rájöttem, hogy a valóság egészen más, a lányok nem angyalok, hanem inkább ördögök és a fiúk közt több érzelmes, rendes van manapság, mint gondoltam volna.

Mivel szomorúan tapasztalom, hogy olyan bájos, angyali teremtés nem létezik, akiről én álmodtam, így totál értelmetlennek látom a lányokkal való ismerkedést is már, csak online naponta sok romlott jellemű lányba ütközöm, már nem ők utasítanak el, mint pár hónapja, hanem fordítva én lépek ki chatről bunkó módon, mert ezek még, ha szépek lennének sem kellenének, őszintén szóval nem is érdekel a külsejük, a többségről a mai napig nem tudom hogyan nézhet ki, de a chat oldalakt azért szeretem, mert ott nem láthatjuk egymást, így nincs ez felszínesség, mint az fb-n. Még itt is szoktam ismerkedni, ha nagy ritkán találok egy különleges jellemet, az is túl messze él tőlem vagy végül kiderül, hogy én nem vagyok az esete stb.

2012. júl. 29. 21:24
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Azért, mert éveken át én hülye mindenkivel kedves voltam és segítőkész és ennek ellenére csak kihasználtak az emberek meg átvertek?! Igen egy őrült vagyok, nem vagyok normális!
2012. júl. 29. 22:06
 32/54 anonim ***** válasza:
Egyre kevésbé tűnik kérdésesnek miért is nem vagy képes összeszedni egy épkézláb nőt. Ha olyan közhelyekkel jössz, mint "fáj az igazság", akkor én is mondok egy olyat, hogy mindenki magából indul ki, a saját házad táján kéne körülnézni... Mert ott is vannak gondok.
2012. júl. 29. 22:07
 33/54 anonim ***** válasza:
0%

"csak ő éppen nem szereti csak a két méter magas vagy a pénzes fickókat."

Hát azok tényleg k*rva rendesek, hallod. :D

Én egyébként csak egyetértettem veled. De te akár olyasmi is lehetsz, mint egyik volt barátom.

Egyszem "kisfiú" volt, "anyuci" kedvence, otthon anyuci mindent ráhagyott. Nagyon érzékeny, sértődős természet.

Hozzáteszem! Látszatra jófiú.

De egy nagy bandás, kocsmás rosszfiúval jobban boldogulok, azt oda teszem, ahová akarom, ez az előbbi meg folyton mindenért megsértődött, kötekedett, piszkálódott, manipulált, és a végén kihozta, hogy én milyen szemét vagyok, a nők meg mennyire rosszak.

(A történethez tartozik, hogy nem a "tipikus divatnő" vagyok, és semmi olyasmit nem csináltam, de neki egyszerűen nem lehetett megfelelni semmiben. Megbeszélni dolgokat? Á, dehogy! Ha nem az volt, amit kért, azonnal "rossz" voltam- márpedig gyakran nem az volt; tőlem lehet kérni, de a minimum, hogy megbeszéljük, közös nevezőre jutunk, hogy mindkettőnknek jó legyen).

Vigyázzatok a "jófiúkkal" csajok! :) Talán hozzá vannak szokva, hogy otthon "mindent szabad volt nekik", hogy anyuka aranyos kisfiai voltak, ki volt nyalva a kis fenekük. :/

2012. júl. 29. 22:08
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
33: elég durva, hogy neked a problémád az, hogy nem vagy alárendelt
2012. júl. 29. 22:11
 35/54 anonim ***** válasza:

Éveken át rendes voltál? Akkor meg nem vetted észre h miért közelednek feléd, tehát rohadtul nem jó az emberismereted.

Nem vagy tökéletes. Benned is lehet hiba-erre nem gondoltál még?

Ja, hát persze hogy nem, most megint amásik a romlott, meg az egész világ.

2012. júl. 29. 22:14
 36/54 A kérdező kommentje:

ma 22:08

Igen, az igaz, hogy érzékeny, sértődékeny vagyok, de nem volt arany gyerekkorom, de nem szeretném részletezni. Sok minden hiányzik, amit nem kaptam meg, míg osztálytársaimank arany élete volt hozzám képest, de nem irigykedtem, ellenben most érzem igazán mekkora hátrányban is vagyok, hogy nem egy gazdag családba születtem, ugyanis van egy pénzes haverom, egyre zavaróbb, hogy ő anyuci-apuci pénze miatt mekkora előnyben van hozzám képest. Így könnyű, hogy a szülők vesznek neki kocsit, lakást, így én is boldogabb lennék talán és könnyebben boldogulnék az életben.

2012. júl. 29. 22:14
 37/54 A kérdező kommentje:
Én legalább nem várom el, hogy tökéletes külsejű legyen a párom vagy, hogy pénzes legyen, illetve agyonsminkelje magát meg drága ruhákban járjon. Megértem, ha szegény, mert nem mindenki születik olyan családba, hogy 18-dik szülinapjára autót kap vagy lakást.
2012. júl. 29. 22:18
 38/54 anonim ***** válasza:

34 Ezt honnan vetted? Én ha "akarnék" sem tudnék alárendelt lenni, még az olyan szövegeket sem értem, amikor valaki "fel akar nézni" a férfira, vagy olyan férfit szeretne, akire támaszkodhat-hagyatkozhat, esetleg aki "irányítani tud".

Rendes vagyok, de nagyon határozott személyiség.

A "rosszfiúk" mellett is abszolút én vagyok a dominánsabb jellem, de elnyomni sem akartam senkit.

Annyit fejtettem ki, hogy a látszat néha csal a jófiúkkal kapcsolatban.

Nem tudom, ebből hogy tudtál ennyire mellétrafálni. :)

2012. júl. 29. 22:21
 39/54 anonim ***** válasza:
30%
Na én lépek! Megyek és szexelek egy oolyat a pasimmal, hogy olyat még senki nem csinált! Már ha annyira a romlottságról van szó :P
2012. júl. 29. 22:23
 40/54 anonim ***** válasza:

36: Kérdező, ismerem ezt a "típust". Jószándékkal írom! Ezek szerint a te utad kicsit ugyanahhoz a viselkedéshez vezetett, mint aki hozzászokott a "kényeztetéshez".

Csak épp más okokból kifolyólag: nekem nehéz gyerekkorod volt, és most rá akarsz kompenzálni. Mindenkitől elvárnád, hogy pótolja azt a szeretetet, kényeztetést, amit hiányoltál, és (sajnos) ennek ellenére mégis mindig a negatívumokat látod mindenben, és mindenkiben.

Talán túlzok, de valahogy nem tudsz bízni magadban, hogy neked is sikerülhet.

Az ilyen típusú emberek sajnos gyakran a saját kapcsolataikat rontják el, akaratlanul: olyan, mint az önmagát beváltó jóslat. Nagyon tartasz valamitől, nagyon beleképzelsz dolgokat a "másikba", olyasmiért sértődsz meg, ami nem is volt szándékos részéről- aztán persze igazolva látod önmagad, mert öntudatlanul "kiprovokálod", hogy "bántsanak".

Bocs, ez jó eltúlzott jellemkép, de neked kell belegondolnod. Én nem ismerlek, lehet tévedek.

2012. júl. 29. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!