Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen romlottak jellemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen romlottak jellemre a mai lányok?

Figyelt kérdés

Egy éve még hittem, hogy találhatok kedves, normális, hűséges lányt, aki őszintén tud szeretni és, akit én is viszont tudnék szeretni, de mióta alaposabbal elkezdtem ismerkedni lányokkal rájöttem, hogy a valóság egészen más, a lányok nem angyalok, hanem inkább ördögök és a fiúk közt több érzelmes, rendes van manapság, mint gondoltam volna.

Mivel szomorúan tapasztalom, hogy olyan bájos, angyali teremtés nem létezik, akiről én álmodtam, így totál értelmetlennek látom a lányokkal való ismerkedést is már, csak online naponta sok romlott jellemű lányba ütközöm, már nem ők utasítanak el, mint pár hónapja, hanem fordítva én lépek ki chatről bunkó módon, mert ezek még, ha szépek lennének sem kellenének, őszintén szóval nem is érdekel a külsejük, a többségről a mai napig nem tudom hogyan nézhet ki, de a chat oldalakt azért szeretem, mert ott nem láthatjuk egymást, így nincs ez felszínesség, mint az fb-n. Még itt is szoktam ismerkedni, ha nagy ritkán találok egy különleges jellemet, az is túl messze él tőlem vagy végül kiderül, hogy én nem vagyok az esete stb.

2012. júl. 29. 21:24
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
43%
Nem romlottak jellemre a "mai lányok", te viszont lehet hogy buz| vagy, barátom.
2012. júl. 29. 21:52
 22/54 Hole Hunter ***** válasza:
0%
Azért ilyen romlottak, hogy még véletlenül se találj magadnak egyet sem!...sosem leszel pasi...életképtelen.
2012. júl. 29. 21:53
 23/54 anonim ***** válasza:
Kihaltak a normális, szép lányok... Ne is álmodj(unk) róluk!:D
2012. júl. 29. 21:56
 24/54 anonim ***** válasza:

Hogy nekem fájna az igasság??? Miről beszélsz??? Én 14 évesen jöttem össze a párommal, most 21 vagyok. Nekem ő volt az első és az egyetlen!! És amikor kérdezik, hogy de nem bántad, h erre az egyre pazaroltad a fiatalságod, akkor azt mondom, hogy nem! Nem bánom, hogy hét éve csak ő volt az egyetlen férfi az életemben, és örülök neki, h csak ő volt nekem senki más. És még hét év után is ugyan úgy szertem, és tom, h ő is szert engem.

Ha visszacsinálhatnám,se csinálnám másképp.

NA ERRE VARRJÁL GOMBOT!!!

2012. júl. 29. 21:59
 25/54 anonim ***** válasza:
0%

Én nem háborodom fel kérdező. :) Biztos romlottak vagyunk, a szépek is, csúnyák is. Meg gonoszak, érzéketlenek. Ez "van". Örülj, hogy te rendes, és szűzies vagy, feddhetetlen, kihagynál bármilyen jó numerát bármilyen jó csajjal, mert az biztosan erkölcstelen szerinted.

"és a fiúk közt több érzelmes, rendes van manapság, mint gondoltam volna. "

Már fiúkkal is próbáltál ismerkedni? :) Ja, az már. :)

2012. júl. 29. 21:59
 26/54 anonim ***** válasza:
*más :)
2012. júl. 29. 22:00
 27/54 A kérdező kommentje:

Ja, csak, mert megmondom az igazat, amit tapasztalok a mai lányokról. Ha tényleg van még olyan hú, de rendes lány, akkor mégis hol bújkál?! Ja, hát van, csak épp ő nem ismerkedik, csak ő éppen leszbikus, csak ő éppen nem szereti csak a két méter magas vagy a pénzes fickókat. MIndi van valami hülye kifogásotok, lányokk, hogy miért ne adjatok esélyt sok rendes srácnak!

Amúgy meg csak, hogy örüljetek, több lány szerint jóképű vagyok szóval cseszhetitek, hogy egy helyes srácot elszalasztotok!

2012. júl. 29. 22:01
 28/54 anonim ***** válasza:
0%
Ja és hozzá teszem, h csúnya sem vagyok! Nem vok egoista, de tisztában vok az előnyeimmel, és a hátrányaimmal egyaránt!
2012. júl. 29. 22:02
 29/54 anonim ***** válasza:
52%
veled nagy bajok vannak..
2012. júl. 29. 22:03
 30/54 anonim ***** válasza:
52%
Pff...még ha jó is a kinézeted, ezzel a felfogással...inkább nem mondok semmit.
2012. júl. 29. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!