Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy 21 éves fiúnak még nem volt barátnője?
Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 00:47
1/7 AvernusTriad válasza:
3/7 anonim válasza:
nekem pont 21 évesen volt, de még szűz vagyok! f/23 Abszolúte nem gáz, én lesz*rom ha szüzen is halok meg. A lényeg, hogy mit kezdesz a rengetek szabadidővel amit a csajoddal tölthetnél ha lenne.. legalább hasznosítsd magad!
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a normális válaszokat. csak azért kérdeztem mert kicsit egy kicsit csorbítja az egomat, hogy ezen a téren még nem tudtam felmutatni, és kiváncsi vagyok, hogy mások hogyan látják ezt.
2012. júl. 29. 01:05
5/7 anonim válasza:
nem gáz ez szerintem,
azért igyekezz majd jobban,
elég jó érzés mikor,
a szíved egy lányért dobban.
6/7 anonim válasza:
Attól függ, próbálkozol-e. Ha szeretnél barátnőt, de sose próbálkoztál, az gáz. Ha próbálkozol, de nem jön össze, akkor nem nézel ki jól, arról nem tehetsz.
7/7 anonim válasza:
Atomfizika terén mutatsz fel valamit?
Vagy ilyesmi ma már nem érdekes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!