Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon menyi esélye van egy rusnya, bunkó, gonosz, szegény, buta, okoskodó, gyenge pasinak csajt szerezni?
nekem volt ilyen pasim és még ő tett ki egy másik lányért szóval lazán lehet, sőt!
mivel 1. benyomásra mindezek a tulajdonságok sokszor nem derülnek ki az történik hogy egy vagy több tűrhető csajt megismer az ilyen srác, a csajoknak már nagyon hiányuk van és mindenáron szerelmesek akarnak lenni. rávetítik az álomlovag képét emberkénkre és máris beüt a crash. aztán sorra derülnek ki a dolgok de a nőci majd mindig mentegetni fogja az ipsét hogy "ajj, dehát csak rossz kedve volt/amiatt a másik miatt viselkedett így/én értettem félre" stb.
és nem fogja elhagyni barátunkat.
az én ilyen ismerősöm mellett éveket lehúzott egy csajszi szóval simán nyerő lehetsz
Hidd el több esélyed lenne, mint gondolnád. Engem sokáig csúfoltak, mintha csúnya fiú lennék, erre fel, most is két szép lány teper értem, és nekem nem is kell semmit sem lépnem, mert keresnek és hiányzom nekik, ez a legdurvább az egészben, nem hittem volna, hogy valaha is lehetne egyáltalán barátnőm, totál reménytelennek hittem a helyzetem, aztán váratlanul jött ez az egész.
Fogadok te is jobb nőt érdemelsz, mint a sok köcsög fickó. Össze fog jönni neked is, ne add fel és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!