Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Még mindig nem látjátok, hogy a viselkedésetek miatt nem merünk, mi fiúk leszólítani titeket?
testbeszéd sokat számít és ne utcán hanem szórakozó helyen próbálkozz. szerintem rögtön kiderül ott, ki a ribanc.
utcán nem azért vannak az emberek, mert az olyan szuper hely, hanem azért mert mennek valahova, nyilván nem érnek rá ..
ma 20:20
Szia! Aranyos lány vagy, szeretnélek megismerni!
Lehet a jó a csöcsöd kő kóla kellett volna?
Amúgy van igazság abban amit mondasz..
10-ből 9 lány úgy lebarmol ,hogy egy hétig nem szólok senkihez.
Fel tudnám sorolni a reagálási stílusokat. Van aki szimplán kiröhög. Van az a fajta aki elhajt mint a legye(menj már innen..) Volt már olyan is aki flegmán lenézően magaslóról küldött el a francba. Volt olyan aki mintha leprás lettem volna úgy bánt velem.
Volt bkv ellenőr stílusú is.
Meg olyan is aki úgy bánt velem mintha csúnyát mondtam volna neki. Pedig mindig kedves segítőkész igényes humoros fickó vagyok és még csúnya se vagyok. Akkor a csúnya pasasok miket kaphatnak?! OMG..
Ha csapatostól vannak a csajok meg oda se megyek inkább elkerülöm őket messziről. Aztán meg jön itt a sok kérdés a csajoktól hogy hol lehet ismerkedni??
De mindegy én amúgy se akarom idekötni magam Magyarországra szóval leszarom. Máshol csak értelmesebb nőket találhatok aki nem küld el anyámba mert létezek a földön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!