Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Még mindig nem látjátok, hogy a viselkedésetek miatt nem merünk, mi fiúk leszólítani titeket?
Szépek is a magyar lányok,de egójuk túl nagy.Kívételek persze vannak.
Én viszont azt vettem észre,hogy az átlagos kinézetű csajok sokkal értékesebbek,érdekesebbek.
Ezért is próbálkozom olyanoknál,mondjuk most épp van barátnőm :)
Ééés ma is eljutottunk oda, hogy mimden a világon a nők hibája. Milyen gonoszok, hogy nem akarnak mindenkivel egyből ágybabújni. K*rvák. :D
10-es! Milyen az ha BKV ellenőr stílusban utasítanak vissza?
Mielőtt elküldött a p*csába felírta az adataid, vagy mi? :D
ma 20:39
Kibeszélt itt szexről?! Tényleg nem igaz, hogy ennyire elfogytak a rendes, megértő, kedves lányok és csak egy halom romlott, iszákos, mindenkivel megdugató partyrib@nca van ebben az országban! Persze ők is csak a menő, pénzes idiótákkal dugnak.
Siralmas a kérdés is és a válaszok is!
Mindkét fél hülye! És az, hogy bunkók a lányok, nem igaz. Persze, sokan vannak az ilyenek, de nem mindenki! Én mindig kedves vagyok minden fiúval, de egyszerüen félreértik! Nektek fiúknak az kellene, ha a lányok függnének töletek, ha bólogatnának mindenre, pontosan ezt értitek aranyos, gyengéd alatt! Ez nem így müködik! Nekünk is van saját életünk és saját társaságunk! Legalábbis nekem van! Önálló vagyok, de nem bunkó. Azt csinálom, amihez kedvem van és kész! No, nekem ezért nincs pasim! Pedig se csúnya, sem pedig buta nem vagyok! Mégsem nyafogok itt! 21/N.
tegnap 23:33
Igen, mert ti lányok akármikor szexelhettek. De tudod milyen elviselhetetlen,hogy szexmániásként nem dughatok naponta, se hetente, de még havonta sem, mert semmi sem jön össze, nem arról van szó, hogy csak eza lényeg, normális kapcsolatot szeretnék, akárkivel nem feküdnék össze én sem, de azért nálam, de szerintem sok más fiúnál is nagyon erős vágy van a szex iránt és ha nem kapjuk meg kicsit bekattanunk.
ma 11:03
Valami csoda folytán randiztam egy lánnyal kb. fél éve. EGyáltalán nem siettem el, még meg sem mertem csókolni, nehogy egy nyomulós beteg állatnak nézzen. De ő folyton célozgatott, még a szexre is! Én mégsem akartam nyomulni, nehogy egy perverz állatnak nézzen, türelmesen kivártam, aminek az lett az eredménye, hogy lelépett mással, akinek volt képe lekapni és talán meg is dugta időben. Nekem ne mondjátok lányok, hogy nem a szexre vágytok ti is minél előbb. Csak a társadalmi neveltetés fog vissza titeket, de legszívesebben ott helyben letámadnátok a fiút. Ez a lány is ilyen volt, csak későn kapcsoltam, mert bennem még volt tisztelet, hogy nem támadom le egyből. Pedig azt kellett volna. Ma már gyorsabban zajlanak a dolgok, van amelyik lány első randi után dugni akar. Csak célozgat rá, de nem mer lépni, mert az a fiúk dolga. De, ha még lépónk, akkor mi vagyunk a gonosz, szexre menő fiúk, akik csak kihasználják alányokat.
Épp az a baj, hogy én nem ilyen vagyok, én sem tudnék lefeküdni akárkivel és huszonéves létemre még csak egy lánnyal voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!