Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek felhívjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felhívjam?

Figyelt kérdés

Pár (2-3) hete kint vagyok külföldön,anyuék miatt jöttem ki,hogy meglátogassam őket mivel mostanában nem tudnak hazajönni.A lényeg hogy megismertem itt egy srácot,anyuékkal jóba van és ő is itt kint dolgozik csak ő szakácsként.Sokat nem beszélgettünk(sőt igazából pár szónál többet nem) mivel nem volt rá nagyon lehetőségünk) mert anyuék mindig ott voltak,és a kérdésem az lenne,hogy nagyon nyomulós lenne-e ha valamelyik nap felhívnám,hogy ha ráér akkor nincs e kedve elmenni valahova(alapesetben,megvárnám míg ő hív csak neki nincs meg a számom,én is onnan tudom az övét,hogy kinéztem anyu telefonjából.)Nemcsak külsőleg de emberileg is bejön és szeretném jobban megismerni(ő amúgy 29 éves).Igaz,hogy amikor találkoztunk sokat nem beszélgetünk de általában mindig egymásra mosolyogtunk,és most kedden pedig csak azért lejött hogy oda adhassa a filmet amit kölcsönkértem tőle:)Szóval szerintetek mi legyen? A válaszokat pedig előre is köszönöm :)

L/19

2012. júl. 28. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
sz.tem hívd fel semmit nem veszthetsz
2012. júl. 28. 22:53
 2/5 anonim válasza:
Szerintem ne zavard meg, kitudja... Lehet pont szexel...
2012. júl. 28. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgyis megfekszel neki, előbb vagy utóbb
2012. júl. 28. 23:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Elsőnek:

Igazad van,nincs mit veszítenem,jövőhéten lehet felis hívom,az lesz az utolsó teljes hetem itt:)

Másodiknak:

Igaz,lehet hogy mikor hívnom épp szexel,de ilyen alapon senkit se kéne felhívnom:D

Harmadiknak:

Megimerni szeretném,nem pedig egy jót dugni..

2012. júl. 28. 23:24
 5/5 anonim válasza:
hivd fel biztosan o is orulne neki am elobb nem artana megtudni hogy nem meleg vagy van-e b.noje
2012. júl. 29. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!