Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakitottam a barátommal ma....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam a barátommal ma. Helyesen cselekednék?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj...nagyon rossz,meghasad a szívem.4 év volt.És az elsők egymásnak.Nos van egy srác aki "fűzöget"...kétszer találkoztunk eddig...nem volt semmi,csak beszélgettünk.Naszóval:szombaton is taliznánk este...jó ötlet lenne hozzá felmenni egy séta után?Őszinte válaszokat szeretnék,soha nem voltam ilyen helyzetben,nagyon nagyon rossz,és csak menekülnék a bánat elől...ez megoldás??persze nem konkrétan "azért" ugranék fel hozzá...nemtudom ugy érzem jó lenne gyorsan elfelejteni ezt a szörnyűséget..
2009. júl. 16. 22:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csillapítaná egy kicsit a fájdalmad, de csak nagyon kis időre. Utána még rosszabb lenne.

Én ezt csináltam. Szakítottunk a barátommal, és "belevetettem magam az életbe":) Finoman fogalmazva...

Pár hetes, hónapos kapcsolatok voltak, és mind csak "felejtő". Felejteni nem felejtettem semmit. NÉha jó volt, néha azt is hittem, hogy szeretem a "pótléksrácot", amikor a karjaiban feküdtem, de este meg csak sírtam, hogy még mindig az ex kell, és gyűlöltem, de mégis imádtam, hogy "nem hagy mást szeretni".

Összességében véve nem jobb. Én így évekkel később látom, hogy nem kellett volna. Ha jó lett volna, ha segített volna, akkor nem bánnám. De nem lett tőle jobb. Csak egy ócska kis r*bancnak éreztem magam, mert bár mr nem voltunk együtt, de a szívem még az övé volt, és én "megcsaltam" őt. Ilyen érzésem volt. Rengetegszer volt olyan is, hogy az ő nevét suttogtam másnak, annyira beleéltem magam, hogy vele vagyok, vagy hogy reggel azzal a gondolattal ébredtem, hogy ő van mellettem, miközben más karai közt feküdtem.

Az én tapasztalataim szerint nem éri meg, szerintem inkább flörölj, bulizz, az jobban segít(ett nekem).

Kitartást!

Üdv: Sx

2009. júl. 16. 23:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát szerintem barátnők, bulik és az idő ... egy kis flört .. aztán majd érezni fogod, ha már kész vagy arra, h mással legyél ...

sztem sem kéne egyből más ágyába menekülni ...

2009. júl. 17. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!