Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottam a barátommal ma. Helyesen cselekednék?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj...nagyon rossz,meghasad a szívem.4 év volt.És az elsők egymásnak.Nos van egy srác aki "fűzöget"...kétszer találkoztunk eddig...nem volt semmi,csak beszélgettünk.Naszóval:szombaton is taliznánk este...jó ötlet lenne hozzá felmenni egy séta után?Őszinte válaszokat szeretnék,soha nem voltam ilyen helyzetben,nagyon nagyon rossz,és csak menekülnék a bánat elől...ez megoldás??persze nem konkrétan "azért" ugranék fel hozzá...nemtudom ugy érzem jó lenne gyorsan elfelejteni ezt a szörnyűséget..2009. júl. 16. 22:19
1/12 A kérdező kommentje:
veletek volt már ilyen,hogy ezt csináltátok?tapasztalatokat írnátok ja lány vagyok
2009. júl. 16. 22:20
2/12 anonim válasza:
2évig voltunk együtt, szakítottunk és aznap volt más. Lehet nem a legkorrektebb dolog volt amit tehettem, de könnyebb volt felejteni, és nagyon megszerettem a srácot. Csak hát elbaszta. Viszont, ha szexnél nem lenne több, nem segítene sokat. Szerintem.
16/L Honey
3/12 anonim válasza:
Ha igazán szereted akkor nem megoldás más ágyába bújni. Csak rosszabb érzés utáns. valószínűleg hasonlítgatni fogod őket egymáshoz és persze hogy az ex a "tökéletes" és az új bármit csinálhat nem lesz jó... Amíg ő a szívedben van addig nehéz lesz elfoganod mást. Barátnőid nem érnek rá, hogy eltereljék a figyelmed???
4/12 A kérdező kommentje:
de biztos,csak gondoltam könyebb felejteni :(
2009. júl. 16. 22:39
5/12 anonim válasza:
Hidd el hogy nem könnyebb!!! Bízd az időre...
29L
6/12 anonim válasza:
Ja a 22:38at és a 22:50et is én irtam. Hány éves vagy?
7/12 A kérdező kommentje:
20
2009. júl. 16. 22:52
8/12 A kérdező kommentje:
biztos nem könyebb mert nagyon nem akarok így szenvedni
2009. júl. 16. 22:52
9/12 anonim válasza:
Még mindig én: Barátnők, buli, flörtök... Ez a titka...
10/12 anonim válasza:
saját véleményem, de csak még szarabbul éreznéd magad másnap mikor felkelsz... te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!