Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek neki?
Most lesz egy 1 hetes táborom és szeretnénk a haverokkal orba szájba csajozni.
Csak kéne néhány jó praktika leszólításra,felszedésre.
Pénzünk nincs :D
De azért valahogy kinézünk.
Kérlek segítsetek!!!
Az első max második nap már le kell csapni. Egy ilyen táborban a csajok is nyitottabbak és ők a nagy szerelem reményében várják a tábort. Ti meg egy laza pinázás miatt de ezt nekik nem kell tudniuk. :))
Szóval ha sokáig kivártok, már nem lesztek érdekesek, illetve lenyúlja más a kínálat javát. Egy hét nem sok, szóval hajrá.
Hát őszintén köszönöm ezt a gyors választ :)
Most egy jó nagy mosoly van az arcomon,hogy vannak még olyan felfogású emberek mint én :)
RESPECT haver :D
ja meg zöld mancs :)
Again RESPECT
!! :)
Nagyon szépen köszönöm,hogy még élnek ilyen emberek,de komolyan!!!!
Az előtt olyan válaszokat kaptam,hogy legyen sok pénzed,menj anyádba,buzulj,nézz ki jól -.-"
Szóval mind a két kommentelőnek nagyon köszönöm!!
Tisztelet mindkettőtök előtt.
Ment neked is a zöld mancs :)
Az előttem szóló megfogta a lényeget. Fontos, hogy az első pár órában-napon (amikor "velük" vagytok) ne nagyon keressetek kontaktot velük. Érezzétek TI fiúk jól magatokat, és menjetek biztosra, hogy erről ők is tudnak. Miért?? Mert akkor leesik nekik, hogy TI magabiztosak vagyok, így is jól tudjátok magatokat érezni. Ez fúrni fogja az oldalukat, nem kicsit. Miért? Mert látják, hogy annak ellenére hogy TI tudjátok, hogy ŐK ott vannak, le se bagózzátok őket, mert TI ÍGY IS JÓL ÉRZITEK MAGATOKAT. Ebből ők már látni fogják, hogy ha nektek így is megy, akkor velük együtt sem lesznek gondok.
Miután ez megvolt, másnap érdemes már alapozni arra, hogy őket is bevegyétek a mókába. Az már csak rajtatok múlik hogyan, de a fontos, hogy ne legyetek túlságosan kézreesőek nekik, túlságosan elérhetőek, ne "totemizáljátok" őket.
Köszönök mindent,de nem voltak lányok -.-"
Az északi part meg a családosok oldala szóval ezt beszoptuk.
Viszont pia volt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!