Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiatal vagyok 14 évesen, ahhoz hogy randizni kezdjek? ( többi lent)
Figyelt kérdés
A fiú 15 éves. Sokat leveleztünk és kiderült, hogy sok közös tulajdonságunk, hobbink van. Ő szeretné, hogy találkozzunk ( ami megoldható, mert a közelben lakik, és a srác is nagyon rendes meg kedves ) viszont én nem tudom, hogy mit tegyek...Mit válaszoljak neki? Nem vagyok még tul fiatal, ahhoz, hogy randizzak? Kérlek, hogy mondjátok meg a véleményeteket...:)2012. jún. 25. 20:42
1/18 anonim válasza:
Túl fiatal vagy. This is real life.
2/18 anonim válasza:
sztem simán találkozhattok..csak ne az ágyba menjetek egyből..
19f
3/18 anonim válasza:
az első barátnőm 13 éves volt...
szerintem nem korai, szokni kell a dolgot
az már más dolog, hogy miket csináltok :D
egy-két dologgal azért még várhattok, de szerintem nem vagy túl fiatal
4/18 anonim válasza:
14 évesen én is találkozgattam lányokkal,de azt nem nevezném randinak,szerintem nem vagy fiatal hozzá,de csak óvatosan :)
5/18 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem vagy fiatal a randizáshoz :) de találkoztatok már élőben? vagy ez lesz az első találkozásotok?
6/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) amúgy ez lenne az elsö alkalom, hogy egy fiúval találkozok, és nem tudom, hogy még ne ismerjem-e meg jobban...
2012. jún. 25. 20:56
7/18 anonim válasza:
Attól függ, mit akartok csinálni. Ne a szexszel kezdjétek. Ismerkedni lehet. Mondjuk te még tök normális vagy azokhoz képest, akik azt hiszik, hogy ciki a szüzesség 13 évesen és társai...
8/18 anonim válasza:
Szerintem nem vagy fiatal a randihoz; viszont én is csatlakoznék az előttem szólókhoz hogy: ne a szexszel kezdjétek! ;))
És nyugodtan menj, nem kell félni :)
9/18 A kérdező kommentje:
hát egyelőre még attol is félek hogy kettesben találkozzak egy fiúval, úgyhogy nem hiszem, hogy azzal kezdenék... xDD
2012. jún. 25. 21:00
10/18 anonim válasza:
én nagyon támogatom a randit :) nekem csak az lenne a bajom, hogy mivel még soha nem találkoztam az illetővel, nem tudom hogy milyen, mit akarhat tőlem. Meg azt olvastam hogy úgy elne menjek egy találkozóra hogy előtte nem találkoztam vele meg ki tudja milyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!