Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek fiatal vagyok 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fiatal vagyok 14 évesen, ahhoz hogy randizni kezdjek? ( többi lent)

Figyelt kérdés
A fiú 15 éves. Sokat leveleztünk és kiderült, hogy sok közös tulajdonságunk, hobbink van. Ő szeretné, hogy találkozzunk ( ami megoldható, mert a közelben lakik, és a srác is nagyon rendes meg kedves ) viszont én nem tudom, hogy mit tegyek...Mit válaszoljak neki? Nem vagyok még tul fiatal, ahhoz, hogy randizzak? Kérlek, hogy mondjátok meg a véleményeteket...:)
2012. jún. 25. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem egy pedofillal levelezel veletlenul?
2012. jún. 25. 21:03
 12/18 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy pedofil xD amúgy meg nekem is az a bajom, hogy nem találkoztam még vele... bár a fiú azt mondta, hogy szívesen vár, hogyha még nem találkoztam vele. :)
2012. jún. 25. 21:09
 13/18 A kérdező kommentje:
* hogyha még nem szeretnék talalkozni.
2012. jún. 25. 21:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz több egy ártatlan csóknál, akkor nyugodtan randizz. Szerintem pont most vagy abban a korban, hogy elkezdheted, és nem szólnak meg érte.:) Persze a mai világban a 14 éves csajok között elég sokan vannak, akikben már jópár fütykös megfordult.:/ De a kérdésre válaszolva: ha szeretnél vele találkozni, akkor találkozz, nem vagy már fiatal hozzá. Csak ne menjetek el sokáig.
2012. jún. 25. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
sztem is találkozhattok. annyi hogyha félsz mert még nem találkoztatok és nem tudod mi lesz (énis félnék) legyen a közelben valaki, vagy telefon nálad estlegvalaki aki elkísér téged (természetesen nem szülő, rokon hanem egy barátnő :D)
2012. jún. 25. 21:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszaitokat. :)
2012. jún. 25. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, de tényleg csak ismerkedés legyen.
2012. jún. 26. 12:47
 18/18 anonim ***** válasza:
nem vagy fiatal, általában a randit 13-14-15 évesen kezdik el. csak olyan helyre menjetek ahol többen vannak, hátha a gyereknek hátsó szándékai is vannak.. és egyet értek az előző válaszolókkal, hogy ne szaladjatok túlságosan előre.. sok sikert! :)
2012. jún. 27. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!