Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitetek nekem? Mit lepjek ez utan?
Van egy lany akinek egyszer veletlenul mentem fel a facebook profiljara es ankepei alapjan nagyon tetszett.
Bejeloltem, viszaigazolt, s kuldtem is uzenetet neki hogy nagyon tetszik nekem es hogy szeretnek vele megismerkedni.
O azt mondta hogy o nembanja, ismerkedjunk meg.
Segitsetek hogy en erre mit tudnek lepni ugyanis meg nemvolt baratnom soha.
17/F
Kezdj el vele beszélgetni, utána jöhet a személyes találkozó is.
Csak ügyesen. :)
Ha randit akarsz szervezni a neten, mindenképp minigolfozni menjetek.
1.:fényes nappal van
2.:nyilvános hely
3.:ütő van a kezedben...
Első válaszoló vagyok.
Nem tudom, mennyit beszélgettetek már, mennyire ismeritek egymást. Azért írtam, hogy először beszélgessetek neten. De utána hívd meg őt egy olyan programra, ami a közös érdeklődési körötökhöz kapcsolható. Így talán kötetlenebb, mint egy tipikus randin. És neked is könnyebb lenne tapasztalatot szerezni ilyen téren.:)
Meg nagyon az elejen jar a dolog.(talan ezert is olyan nehez) de az elobb is tobb mint fel orat toltottem a gep elott ameg viszairtam neki.
Segitsetek legyszives hogy miket irhatnek?
Próbálj valami közös témát találni. Gondolom facen ki van rakva neki, hogy milyen zenéket, filmeket szeret.
Kérdezd a hobbijáról vagy te is mesélhetsz a tiedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!