Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi bajotok van velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi bajotok van velem, miért nem akartok tőlem semmit, miért vagytok sokszor olyan durvák és elutasítóak az egyszerű srácokkal, miért kellenek az érzéketlen, durva srácok inkább nektek?

Figyelt kérdés
Nem értem. Nem is egy nálam rondább srácot láttam szép lánnyal, de hozzám még az átlagos vagy csúnyácska lányok sem vonzódnak és nem értem mi az oka. Olyan lehetetlen ez a párkeresősdi. :/

2012. júl. 27. 10:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azzal az erővel mi van azokkal a lányokkal akikkel azért durvák, és elutasítóak a fiúk mert nem beképzelt bombanők. Sok barátnőm van akik nagyon szépek, és mégsem beképzeltek, és nekik pl nem is a külső számít igazán egy fiún, és velük mi van?

Természetes szépségüket, és természetességüket észre sem veszik a fiúk. Az osztályomban pl a legtöbb fiú azt állítja utálja ezt,meg azt, mert olyan egoista, beképzelt és nem is olyan szép. De érdekes mikor olyan helyzet van hogy ott a lány, akkor persze udvarolnak neki.És honnan tudod h nem vonzódnak hozzád? Talán légy bátrabb, kezdeményezz, és kérlek ne légy durva csak azért mert az hiszed csak úgy talál meg a kölcsönös szerelem.Ha persze nem csak azért akarsz barátnőt mert a többieknek is van.

De egyszer te is megtalálod a párod. Ha eljön az ideje.

2012. júl. 28. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!