Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt más csúnya fiú is megfigye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt más csúnya fiú is megfigyelte már online ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Ugye az online ismerkedés nálam azért jó, mert ott gyakran chaten meg fórumokon nem látják a ronda testemet, fejemet, így totál magamat tudom adni és hát én ilyen humoros, hülyülős, pimaszkodó típus vagyok, szexre utaló célzásokkal való hajlammal és úgy tapasztalom, hogy ezzel az énemmel sok lány megkedvel és már a számát is simán megadják maguktól is, mert szeretnének beszélni is velem, persze még a tali is megoldható lenne, ha nem élnének olyan távol. De a lényeg, hogy élőben meg egy félénk, gátláos srác vagyok, aki nem is mer lányokat leszólítani sem, inkább csak szemezni szoktam a lányokkal. Egyszerűen nem kell szépítenem, szerintem egy ritka csúnya srác vagyok, aki se nem magam, se nem kigyúrt, se nem pénzes, szóval semmi olyan nincs bennem, amitúl a lányok bugyija nedvesedve. Mégis neten más, ott a belső lényemet látják, aki vagoyk valójában és úgy tűnik sok lánynak bejövök személyiségre, jellemre, folyton dícsérnek, bókolnak meg érdeklődnek felőlem. Rám írnak maguktól, tök váratlanul, hiányolnak. Fura, hogy a való életben meg észre sem vesznek a lányok, gondolom akkor csak a külsőm miatt lehetséges ez. :/

Bár jóképű, magas, pénzes lehetnék, tuti élőben is tarolnék akkor! :D

De nem vagyok, úgyhogy megszívtam, maradnak a netes álmodozások. :D

2012. júl. 26. 20:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egy lány azt mondta, neki nem a külső számít, ő bele is ment volna távkapcsolatba, de én nem voltam biztos a dologban, tényleg nem látom értelmét, mert anyagilag sem állok úgy, na meg ez azért mégsem olyan. Most úgy érzem találtam még egy lányt, aki távkapcsolatba benne lenne, mintha rajongana értem, folyton keres, még a számát is megadta magától, mert nem lesz gépközelben és örülne, ha beszélhetnénk közben. De a legdurvább, hogy szép lányról van szó! :D
2012. júl. 26. 21:37
 12/15 A kérdező kommentje:

ma 21:37

Nem is szoktam én hangoztatni, mondogatni sűrűn, de az érzés ott van, akárhányszor kilépek az utcára, úgy érzem mindenki rondának lát és biztos gondolják magukban, fúj, hogy néz ez a szerencsétlen srác ki. :D

Na, de a legrosszabb, ha lányt ltok meg, főleg nekem vonzót, akkor totál megdermedek és levegőt is alig tudok venni, és még erősebben érzem, hogy basszus biztos hülyén nézek ki. :D

2012. júl. 26. 21:41
 13/15 anonim ***** válasza:
sztem simán menj el hozzá legalább 1x , kell a gyakorlás pláne ha így vagy a csajokkal h félsz meg minden
2012. júl. 26. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:
65%

Pedig talán tényleg nem vagy ronda. A lányok sok esetben mást látnak vonzónak, mint amit egy fiú annak hisz magán.

Én például rosszul vagyok a sok konditermi full-kigyúrt fiútól, ők pedig biztosak benne, hogy jó pasik.

Fura, hogy soknak még sincs barátnője. :) Ismerek ilyeneket, onnan tudom.

2012. júl. 26. 21:48
 15/15 anonim válasza:
Nem a külső számít,hanem a lélek,ha tényleg csúnya vagy,azt kárpótolja a(z) (állítólagos) humorod és a többi tulajdonságod,amiért kedvelnek.
2012. júl. 29. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!