Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan és hol találhatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és hol találhatnék olyan lányt, aki elfogadna párjaként engem csúnya fiúként is?

Figyelt kérdés

Nem köntörfalazok, csúny vagyok, igen, ritka ronda, undorító a kutyának se kell típus, de már elfogadtam magam, hogy ezen változtatni sem tudok, ilyen vagyok, ez vagyok én külsőre. De szomorúan tapasztalaom, hogy egy lány sincs Debrecenben és környékén, aki elfogadna engem így is, még a kevésbé szép leányok is a szőke hercegre várnak többnyire.

Én már leadtam az igényeimet, tisztában vagyok vele, hogy szép lányoknál esélytelen vagyok, így kevésbé szép lányokkal próbálok ismerkedni, de még így sem jön össze semmi.

2012. júl. 26. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg igaz amit írsz akkor nehéz helyzetben vagy mert a csúnya lányoknak is magasabb az igényük! Igazából ilyen nincs, hogy hol meg stb mert nincs ilyen klub, hogy csúnyák klubja mert, ha volna akkor ott lehetne! Igazából kitartás és azért menj társaságba haverokkal ruccanjatok ki és hátha akad valaki aki a belsőd miatt meg fog kedvelni! 24F
2012. júl. 26. 19:27
 2/10 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc

ez segíteni fog neked. Sok szerencsét

2012. júl. 26. 19:29
 3/10 ASOT ***** válasza:

hm..háát ezt már sokan mutatták ezt a secret dokumentumfilmet, de eddig olyanok kerestek meg ilyennel akik valami külföldi bizb@szokat találtak ki h adjam el őket meg lehet sok zsé, és ezt a filmet mindig melléb@szták.

Biztos van benne igazság...De én nem hiszek benne. :)

nade!

Azt mondod Kérdező, hogy ronda vagy! Lehet h az vagy.

És az 1-eske!! amit mondott az igaz!

De azt is tudom hogy egyedül sosem mersz majd elmenni szórakozóhelyekre, és ismerkedni sem fogsz egyedül és kezdeményezni sem mersz már.

Hogy ezen mi az ami változtathatna, az jó kérdés.

Nem tudjuk h mennyire vagy gáz azaz igazság. mert lehet, hogy lehetne rajtad változtatni...

Szóval bocs h így mondom ne sértődj meg, de NEKED már úgy is mindegy, szóval rakj fel egy képet ide!

2012. júl. 26. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Legyél gazdag! Másképp esélytelen, h barátnőt találj, mert sajnos csak a külső meg a pénz számít minden lánynak.
2012. júl. 26. 19:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ilyenek a lányok, miért csak a külsőt nézik, miért nem látják azt, ami egy fiúban van legbelül, miért a rossz fiúkra buknak? Váljak én is ilyen állattá?
2012. júl. 26. 20:26
 6/10 ASOT ***** válasza:

háát akárhogy is van a külső valamilyen szinten, mindenkinek számít.

nekem is.

egy bizonyos szintnél nem adom lejjebb. nekem is ugyanúgy megvan egy lánynál a külső igényeim.

de a belső is fontos. ha valamelyik nem jó akkor ágyő.

2012. júl. 26. 20:32
 7/10 anonim válasza:

Nem lehet,hogy csak te látod magad csúnyának?

A külső igen fontos,de pl.: nekem sokkal fontosabb az,hogy tiszta,ápolt stb... legyen...

Nem egy jóképű fiút láttam már ,aki addig volt,amíg meg nem szólalt pl....

16/l

am hány éves vagy?

2012. júl. 26. 20:50
 8/10 canadafan ***** válasza:
Szerintem van 1-2 dolog ami kompenzálhatja azt, hogy valaki nem jóképű - legalábbis nálam. Az egyik ilyen a vonzó test (ezen ugye nem lehetetlen dolgozni) a másik pedig a jó ízlés, hogy adjon magára az illető (öltözködés stb). (32/nő) De persze nem tudom mennyi idős vagy, ha sokkal fiatalabb lányok a célcsoportod akkor nehezebb az ügy.
2012. júl. 26. 21:19
 9/10 CivisJoe75 ***** válasza:

Csúnya faszi nincs csak stílustalan, rosszul öltözött (Turibol is állat módon lehet öltözködni olcsón) és önbizalom hiányos.

Még pénz se kell csak legyél határozott és jó fellépésű.

A nők férfit keresnek nem bénákat.

Fel a fejjel és ne nyavalyogj. Örülj hogy nem vagy féllábú és vak.Olvass el pl. pár Allan & Barbara Pease könyvet kezdetnek.

Itt a nyár, csajozz !

2012. júl. 27. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:

A 9. válaszadóval vitatkoznék! Nem minden lány hajt a külsőre, vannak ennél normálisabb, intellektuálisabb tipusú, olyan "művészlélek" lányok/nők akiket főleg az egyetemeken vagy az egyetemi szórakozóhelyeken érdemes kereseni.

Amúgy ez is egy tipikus magyar probléma! Hiába vannak nálunk csodaszép lányok akik kikapósak, a nagyrészük undok, flegma ribi, aki csak a zselésagyu, "IQ huszár" pasikra vagy az újgazdag apuci-anyuci aberált fiacskájára szeret ráhajtani. Nem véletlenül köztudott külföldön hogy a magy lányok nagy része, khm...

Külföldön nagyobb esélyed lenne, mondjuk nálunk kultúráltabb nyugati országokban. Érdemes ezen a téren is dobbantani magyarisztánból, mivel kinnt sokkal műveltebbek az emberek és a nők is sokkal inkább az emberi értékekre vevőek. Lehet egy, mondjuk belga lány nem olyan szexis dög mint egy átlag magyar lány, de legalább sokkal nagyobb esélyed van hogy a tiéd legyen, mert nem azt nézi mennyi fukszod van hanem azt hogy emberileg mennyit érsz (saját tapsztalat).

2012. júl. 28. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!