Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most valami átok, amiért a múltban nem mertem megszólítani azt a lányt?
15-16 éves koromban volt egy szép lány, aki rám mosolygott, de én nem értettem mi van. Aztán később, amikor találkoztunk a suliban, a folyosón is, ha elmente mellettem, hátranézett vissza rám. Hallottam, hogy a barátnője is, ha meglátott hirtelen izgatott lett és nevetett, meg szólította a nevén a lányt, mintha jelezné, hogy itt vagyok.
Persze, én nem tudtam, hogy ezek mit jelentenek, sosem hittem el, hogy akármilyen lánynak is tetszhetek, de azért haveromnak is gyanús volt, hogy miért is csinálhatják ezt, ha találkozunk velük.
Sajnos nagy, csúnya orrom van, ami szerintem totál elcseszi az arcomat, ráadásul még nagyon alacsony és sovány is vagyok, ami szerintem szintén nem vonzó a lányoknál. Ezért én mindig is úgy éreztem, hogy ilyen külsővel esélytelen vagyok a lányoknál, nem is merte kezdeményezni, csendes, félénk, jó fiú voltam, aki inkább sokat olvasott.
Bár ez azóta már változott azért, de most nem ez a lényeg.
Akkoriban véltem felfedezni, hogy egyik osztálytársam is mintha érdeklődne felőlem, kérdezte van-e barátnőm. A másik osztálytársam, pedig jelezte neki, hogy most mondjon el valamit és felém mutatott. Fogalmam sincs azóta sem, miről lehetett szó, a lány aztán nem lépett, igaz talán én voltam túl zárkózott és megközelíthetetlen, lehet ezért nem mertek a lányok ténylegesen lépni?
Egyszer voltam egy kis zenész csapattal egy kisvárosban léptek fel és én mentem mint egyik néző. Ott pedig egy lány hívott el, hogy tetszem a barátnőjének. De az a lány is valamiért félénk volt. Most én vagyok ennyire ijesztő, vagy miért is nem merték a lányok megmondani a szemembe, hogy tetszem nekik vagy járnának velem?
Bár nem is tudom, én mégis miért lehetnék vonzó egy lány számára? Külsőre semmi szép, vonzó nincs bennem szerintem. Nem is értem én ezt. Mindig úgy gondoltam, hogy ez tuti nem igaz, nem tetszhetem én senkinek sem ilyen külsővel, na meg hát a sok magas fiú, mindig rosszul éreztem, hogy mindenki magasabb nálam. Még a lányok jó része is. :/
Na, de most már nem kapk még ilyen jelzéseket sem, ma már csak a buszos szemezések vannak. Ritkán utánam fordul vissza egy-egy lány az utcán, de ez nagyon ritka, bár azért volt egy ilyen ebben az évben, meg egy másik tavaly.
De most is úgy érzem magam, mint régebben, egy ronda, undorító srácnak látom magamat és ha egy nekem tetsző lány közelében vagyok, úgy érzem nem érdemlem meg és nem is merek kezdeményezni, nem látom értelmét sem, nyílván jogosan.
Zavarban is vagyok és max szemezni merek lányokkal, de azt is inkább csak buszon. Észrevettem, hogy egy-két lány azért még ma is van buszon, aki valamiért szemezni kezd velem. A poén, hogy ez nyílván nem jelenthet semmi vonzalmat, ugyanis legutóbb egy tőlem magasabb, model alkatú lány kezdett érdekes mód jobban nézegetni engem, az arcomat. Napszemüveg volt rajtam, így kevésbé volt kínos, de mégis egyből előjött a megfelelési vágy, na meg, hogy tuti nem én kellek neki, úgyhogy nem is néztem többet rá, de amint ismét arra fordultam, láttam, hogy nézett, most ennyire ronda lennék? Általában ezt szoktam gondolni vagy, hogy biztos elbambult, de mindig kitűnnek az ilyen szemezős lányok a tömegből.
Nem tudom, ha tényleg helyes lennék biztos lett volna már barátnőm, hiszen hány srácot leszólítanak a lányok, nekik megy, akkor nekem miért nincs ilyen szerencsém?
Gyakran gondolok arra a szép lányra, vajon, ha leszólítottam volna lett volna esélyem nála, vagy csak egy félreértés volt az egész és valójában inkább kigúnyoltak?
A lányok inkább azt szeretik, ha őket szólítják le, szóval ha legközelebb egy (két stb.) lány érdeklődést mutat irántad, inkább te szólítsd meg őt, ne arra várj, hogy majd ő fölszed téged.
Amúgy a leírtakból ítélve igen, valószínűleg tetszettél ezeknek a lányoknak. Ne aggódj az orrod miatt, mindenki bejön valakinek, még az előnytelenebb külsejűek is, ha esetleg te is tényleg az lennél. Csak ne zárkózz be teljesen, ne borulj magadba, vedd észre, amikor egy lánynál van esélyed, és lépj te, ne a lányra várj.
ma 21:59
Szóval szerinted tényleg tetszhettem egy lánynak is akár? Miért nem tudom elhinni ezt? Olyan hihetetlen valamiért a számomra, hogy akárcsak egy lánynak is tetszhetek én si a külsőm ellenére. Ilyen vajon létezik?
Én is pont így voltam hosszú ideig, mint te, és hidd el, EGÉSZEN BIZTOS, hogy tetszhetsz te is lányoknak. Annak idején én pont azért nem vettem észre sok jó lehetőséget, mert én is teljesen elhitettem magammal, hogy én úgysem tetszhetek senkinek. Ez a hiedelem annyira megváltoztatja az ember tudatát, hogy amikor ott áll veled szemben a lány, és mosolyog rád, vagy a barátnőjén keresztül üzeni meg, hogy bejössz neki (ez velem is megtörtént pont ugyanígy), akkor egyszerűen nem hiszel majd a saját szemednek. Jó pár ilyen konkrét példát mondhatnék a saját életemből, még fiatalabb koromból (most már 36 vagyok), amikor lehetett volna egy jó csajom, de nem lett, mert egyszerűen nem hittem el, hogy tényleg bejövök neki.
Szóval próbáld meg elhinni, hogy te is kellhetsz valakinek, és akkor jobban meg fogod majd látni a kínálkozó lehetőségeket is. De a legfontosabb az az, hogy az első lépést neked kell majd megtenned, mert a legtöbb lány az nem fog maga kezdeményezni - ráadásul ha te visszahúzódóbb, zárkózottabb fiú vagy, akkor eleve nehéz ugye megszólítani téged, másrészt valószínű, hogy inkább a zárkózottabb lányoknak jössz majd be, tehát arra nem sok esély van, hogy majd leszólít egy csaj. Neked kell.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!