Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet lesz ha ezt írom neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lesz ha ezt írom neki?

Figyelt kérdés
Ezt írnám annak a fiunak akit szeretek.:Tudom,hogy a ...-ra hajtasz,de nem birom mostmár és elmondom,hogy szeretlek.Tudom,hogy nem lesz semmi,de legalább egy gonndal kevesebb van.Próbálok tudomást sem szerezni rólatok.De akkor miért viselkeddtél velem így nem értem...Na csak ennyit akartam írni neked.
2009. júl. 16. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne írj neki semmit. ha egyértelmű, hogy nem akar tőled semmit, ne fuss utána, ne alázzd meg magad.
2009. júl. 16. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

"de legalább egy gonndal kevesebb van" ez furán hangzik szerintem ezt fogalmazd át, pl így: "de legalább most már tudod hogy szeretlek."

"Na csak ennyit akartam írni neked." - ez meg felesleges a végére.

2009. júl. 16. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Az első válaszolónak: Nem egyértelmű hogy nem kell neki mert ezt írta: "miért viselkeddtél velem így nem értem"

Nyugodtan mondd el neki mit érzel.

2009. júl. 16. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ha ebben a formában írod akkor padlót fog fogni, mert többszöröi olvasasra lehet csak megérteni; félig-meddig.
2009. júl. 16. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
12%
nem kéne ennyire a nyakába lódítani mindent.Kérdezd meg tőle, hogy valóban a másik leány érdekli.Esetleg annyit, hogy ráérne-e veled sétálni, strandolni, stb.Ha azt mondja nincs ideje, akkor felejtsd el.
2009. júl. 16. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Harmadiknak.

Jó,nyilván történt valami (amit mi nem tudunk, hogy mi), de a pasi akkor is tovább lépett, mással kavarna (kérdés, hogy a másik kiscsaj mit akar). Én biztos, hogy nem küldeném el ezt az üzenetetet. Eleve nem avatkoznék egy alakulóban lévő kapcsolatba, nem vallanék szerelmet egy olyan pasinak, akiről tudom, hogy nem akar tőlem semmit, és én jobban szeretem, ha vala nyíltan megmondja mit is akar. A kérdező egyértelműen választ vár erre az üzenetre, de akkor minek kell odaírni, hogy csak ennyi kart. ha a pasiba annyi sem volt, hogy megmagyarázza a viselkedését miért kellene futni utána. A másik, hogy ha azzal a lánnyal nem jön össze a dolog, akire hajt tudja nagyon jól a pasi, hogy a kérdezőhöz bármikor mehet, mert szereti és nem fogja tudni elküldeni.

2009. júl. 16. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez az üzenet nagyon kuszának tűnik. Biztos, hogy írni akarsz neki? Minek megírni valakinek, aki nem akar semmit tőled, hogy úgysem lesz semmi és bevallani, hogy szereted? Inkább próbáld meg elfelejteni és ne pazarold rá az idődet.
2009. júl. 16. 15:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de még mindig nem tudom,hogy megmongyam e én neki.Mert a barátnőm már megmondta neki.Csak ebbe az a baj,hogy ti nem tuggyátok,hogy mi volt,hogy mikt csinál,hogyan szólt hozzám.DE evvel a lánnyal már járt általános korában.Akk van rá eséje,hogy mégegyszer járnifognak?
2009. júl. 16. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!